Actrita cu cel mai frumos chip. Cine e vedeta care a detronat-o pe Aishwarya Rai din topul celor mai frumoase indience


Este vedeta momentului in India, dar se bucura de o mare polpularitate si in Marea Britanie sau la Hollywood. Priyanka Chopra este considerata una dintre cele mai frumoase si talentate indience, fiind preferata producatorilor de la Bollywood. La fel de frumoasa ca si Aishwarya Rai, Priyanca este pe locul intai in topul celor mai bine platite actrite din India.


Ca si Aishwarya Rai, Priyanka a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume. In 2000, pe cand avea numai 18 ani, Priyanka a castigat Miss World. Insa spre deosebire de Aishwarya, care este doar model si actrita, Priyanka este si o cantareata talentata. 

Ca orice castigatoare de Miss World, Priyanka este implicata intr-o multime de actiuni caritabile, fiind desemnata ambasador UNICEF pentru drepturile copiilor.

Considerata cea mai talentata actrita de la Bollywood, Priyanka este apreciata si pentru stilul sau vestimentar. A primit titlul de cel mai bine imbracata vedeta din India.

Anul acesta, Chopra a aparut in topul celor mai influente 100 de persoane de pe Twitter, realizat de Huffington Post: a fost desemnata cea mai influenta femeie din India.

  • Actrita cu cel mai frumos chip. Cine e vedeta care a detronat-o pe Aishwarya Rai din topul celor mai frumoase indience

related posts

Modifică setările cookies