Actriţa de telenovele Adela Noriega este bolnava de cancer, la 48 de ani


Actriţa s-a retars din lumina reflectoarelor, în ultimii 10 ani. Şi-a închis conturile de sociliazare şi a mai avut nio apariţi publică până recent, când a aflat că suferă de cumplita maladie. 


TVyNovelas scrie că Adela s-a tratat într-o clinică de top din Europa, iar acum s-ar afla la Miami, unde se reface alături de familie. Deocamdată nu se ştie de ca tip de cancer suferă. Culmea, este boala de care actriţa s-a temut cel mai mult. Ambii ei părinţi au fost răpuşi de cancer. Mama ei a murit în 1995, iar tatăl pe vremea când ea era adolescentă. 

În 2008, Adela a fost propusă pentru un rol principal în telenovelă "Iubiri vinovate", însă tabloidele mexicane scriu că ea a refuzat implicarea în proiect pe motiv că are alte angajamente și nu își dorește să revină în industrie.

În ultimii ani, au apărut ocazional zvonuri potrivit cărora s-ar fi măritat în secret sau ar aștepta un bebeluș, ea fiind zărită pe străzile americane cu un aspect ceva mai neglijent și câteva kilograme în plus.

Actrița Adela Noriega este una dintre cele mai îndrăgite și iubite artiste mexicane, ea câștigându-și faima prin rolurile din "Guadalupe", "Dulce Desafio" sau "Amor Real".
 
După debutul la 15 ani, frumoasă și delicată vedetă a câștigat respectul industriei de telenovele și a primit contracte în proiecte importante, de succes, care au ajuns pe culmile audiențelor de fiecare dată. Telenovele celebre precum "Dulce Desafio" (1989), "Guadalupe" (1994) sau "Maria Bonita" (1995) sunt doar câteva dintre titlurile în care ea a jucat rolul principal și care au bătut recorduri de televiziune naționale și internaționale.
 
Dintre toate proiectele sale însă, "Amor real" rămâne unul dintre cele mai îndrăgite, milioane de români îndrăgostindu-se de suavă Matilde, care este căsătorită fără voia să cu un tânăr doctor pe care ajunge în cele din urmă să-l iubească mai mult decât orice.

 
Actrița mexicană, care a câștigat de-a lungul carierei 7 premii TV Y NOVELAS, este cunoscută pentru discreția pe care o păstrează în ceea ce privește viață personală. După numeroase speculații privind relatiipe care le-ar fi avut cu președintele Mexicului Carlos Salinas de Gortari sau cu actorul venezuelean Fernando Carillo, ea a recunoscut, în 1994, că a avut o relație cu actorul mexican Eduardo Yanez, partenerul ei din serialele "Dulce Desafio", "Guadalupe" și "Fuego en la sangre".
 
După telenovele de succes "La esposa virgen" (2005) și "Fuego en la sangre" (2008), actrița a luat o pauză în carieră, scrie Mediafax, ea retrăgându-se de sub lumina reflectoarelor și alegând să ducă o viață obișnuită, în SUA.


 

  • Actriţa de telenovele Adela Noriega este bolnava de cancer, la 48 de ani

related posts

Modifică setările cookies