Actritele din "Mizerabilii", reginele accidentelor vestimentare. Dupa Anne Hathaway, Amanda Seyfried a aratat tot la SAG Awards – FOTO


Daca la premiera filmului "Mizerabilii" Anne Hathaway a fost cea care a suferit un accident vestimentar de proportii, de data aceasta colega ei de platou, mai tanara Amanda Seyfried le-a oferit fotografilor o priveliste de neuitat.


Ca dupa orice decernare de premii care se respecta, Gala SAG a avut si un after-party la care s-au strans toate marile nume de la Hollywood. Nu putea lipsi deci distributia celui mai asteptat musical al anului, unde cap de lista a fost Amanda Seyfried tanara si dornia de distractie actrita care joaca rolul lui Cosette.

Daca la petrecere Amanda a purtat o superba rochie lunga albastra marca Zac Posen, la petrecere a optat pentru o rochie negara, ceva mai scurta, cu o portiune transparenta din dantela in zona coapselor.

Desi look-ul a avantajat-o enorm, Seyfried nu s-a gandit si la aspectele "tehnice" legate de rochie, ea ignorand complet ca ar putea sa lase la vedere mai mult decat trebuie in momentul in care urca sau coboara din masina. Astfel, cand a vrut sa plece acasa, ea si-a aratat posteriorul, spre deliciul celor care aveau deja camerele pregatite.

VEZI MOMENTUL JENANT PRIN CARE A TRECUT AICI.

related posts

Modifică setările cookies