Acum e una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar in copilarie a trait o drama: "Copiii ma faceau urata in fiecare zi"


E una dintre cele mai talentate si mai frumoase actrite, dar in copilarie a trecut prin clipe de cosmar din cauza colegilor, care ii spuneau mereu ca e urata si o terorizau. La 37 de ani, vedeta vorbeste deschis despre ce i s-a intamplat.


"Mi se spunea zilnic la scoala ca sunt urata", a marturisit Jessica Chastain in cel mai recent numar al revistei Glamour. Roscata nominalizata la Oscar a mai spus si ca s-a confruntat ani de-a randul cu probleme de incredere si ca a durat mult pana cand a devenit femeia care este astazi.

"Eram o ratusca. Aveam par scurt, foarte roscat. Eram plina de pistrui. Slava Domnului ca nu era internet, pentru ca oricum imi spuneau in fiecare zi ca sunt urata si ca nimeni nu vrea sa-mi fie amic din aceasta cauza. Copiii pot spune si face lucruri foarte crude", a adaugat Chastain, care spune ca vrea sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a-i ajuta pe tinerii terorizati de alti colegi.

Ea a marturisit ca salvarea, pentru ea, a venit cand a intrat in grupul de actorie si si-a gasit un grup de oameni cu interese si pasiuni asemanatoare. Atunci a inceput sa capete incredere si sa se simta bine in pielea ei.

Vedeta e acum o adevarata lebada superba si impresioneaza la fiecare aparitie, dar este si considerata una dintre cele mai talentate actrite din generatia sa, ceea ce ii aduce contracte si oferte de munca avantajoase.

related posts

Modifică setările cookies