Acum este regina Hollywoodului. Cum arata castigatoarea premiului Oscar, Jennifer Lawrence, la debutul in showbiz, in urma cu 5 ani


Are numai 22 de ani, insa in ultimul an castigat premii cat castiga poate un actor bun in intreaga cariera. Are deja in palmares premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal pentru prestatia sa din Silver Linings Playbook, Globul de Aur si SAG Award pentru acelasi rol. 


Jennifer Lawrence a inceput sa se faca remarcata inca din 2008, pe cand avea 18 ani. Desi primea roluri relativ mici, talentul sau nu a fost ignorat.

In 2008 si-a facut debutul pe marele ecran in filmul The Burning Plain alaturi de Charlize Theron si Kim Basinger, castigand pentru prestatia sa si un premiu un cadrul Festivalului de la Venetia.

Foto: Jennifer Lawrence, 2008

In acelasi an a primit si primul sau rol principal in filmul The poker House, alaturi de Selma Blair si Chloe Grace Moretz.

Foto: Jennifer Lawrence 2008

Foto: Jennifer Lawrence, 2009

Succesul l-a cunoscut cu adevarat odata cu obtinerea rolului Katniss Everdeen in filmul Hunger Games/Jocurile Foamei. Desi era un mare fan al trilogiei Jocurile Foamei, Jennifer s-a gandit timp de trei zile pana a acceptat rolul, care i se parea intimidant si grandios. Pentru a face fata rolului, a facut mult sport, a luat lectii de trageri cu arcul, a urcat dealuri, a invatat sa lupte, a alergat mult si a facut yoga si pilates.

Foto: Jennifer Lawrence in Hunger Games

"Nu ma voi infometa niciodata pentru un rol. Nu vreau ca fetele tinere sa ajunga sa spuna <>. Eram constienta de acest lucru inca de cand am inceput antrenamentele, cand vrei sa arate perfect corpul tau. Am incercat sa arat puternica si in forma, nu slaba si subnutrita, dar mi-a fost greu" a declarat pentru ELLE actrita de 22 de ani. "La Hollywood sunt considerata grasa, obeza, nu? Pentru ca nu sunt doar piele si os. Vreau sa fiu singura actrita despre care sa nu se spuna ca sunt anorexica", declara Jennifer Lawrence.

Dupa mega succesul din Jocurile Foamei, Jennifer Lawrence a primit un rol in filmul X Men: First Class, unde a avut un rol negativ - Mystique.

Foto: Jennifer Lawrence in X Men: First Class

In 2012 a fost lansat filmul care i-a adus si primul Oscar din cariera: Silver Linings Playbook, in care joaca alaturi de Bradley Cooper. 

Jennifer Lawrence s-a pregatit pentru rolul lui Tiffany impreuna cu fratele ei, inainte de a da proba online pe Skype, in casa tatalui ei din Louisville, Kentucky. "Multe vedete de la Hollywood si-au dorit acest rol, insa Jennifer ne-a surprins pe toti. Ne-a lasat fara cuvinte. In ciuda varstei sale, este foarte inteleapta. Interpreteaza tot felul de roluri. Poate avea 30, 40 sau 20 de ani.” a declarat David O Russell .

Foto: Jennifer Lawrence in Silver Linings Playbook

A doua zi dupa ce a fost premiata de Academie pentru prestatia sa din Silver Linings Playbook, Jennifer Lawrence s-a vopsit din nou bruneta pentru a relua filmarile la partea a doua din Jocurile Foamei.

Foto: Jennifer Lawrence, 28 februarie 2013

Jennifer a fost descoperita de agenti in New York City, la varsta de 14 ani. Inainte de a deveni actrita a fost majoreta si model, a jucat hochei de camp si softball. In primavara anului 2004, ea a calatorit la New York si a avut cateva castinguri cu agentiile de modeling din care facea parte. Dupa ce a parasit agentia, Jen a fost reperata de un agent in timpul filmarii unui spot pentru brandul H & M.

Foto: Jennifer Lawrence 2008

  • Acum este regina Hollywoodului. Cum arata castigatoarea premiului Oscar, Jennifer Lawrence, la debutul in showbiz, in urma cu 5 ani

related posts

Modifică setările cookies