Adda, mărturisiri despre relația cu băiețelul ei și ce schimbări de look vrea să își facă 


De când este mămică, Adda spune că a devenit un om mai bun. Cu toate astea, încă se mai enervează repede, dar atunci când se uită la Alex, timpul parcă se oprește în loc! Despre muzică și relația cu băiețelul ei, ne povestește, exclusiv, pentru Perfecte.ro! 


Autor: Dana Popa 

   

- Adda, cât de tare te-a schimbat maternitatea? 

 Cu siguranță m-a făcut un om mai bun. Mai răbdător. Mai responsabil. M-a schimbat în bine.  

   

- Cât are acum băiețelul tău și cum te surprinde? 

  Are 1 an și 10 luni. Mă surprinde în fiecare zi. Mai ales că acum începe ușor, ușor să vorbească și e foarte amuzant. E foarte atent și sensibil. Mă ia în brațe, mă pupă. E foarte atașat de toată familia.  

   

- Cum te-ai descrie că mamă? 

  Sunt prietena lui Alex. Ne jucăm, ne tăvălim pe jos, râdem în hohote. Îmi este greu uneori să fiu fermă și l-am răsfățat puțin cam tare. Când vine vorba despre alimentație și somn sunt foarte strictă. Are un program foarte bine stabilit, încă de la primele luni.  

   

- Îți place să gătești? Ai timp pentru treburile casnice? 

   Recunosc că nu sunt fan gătit. Pentru Alex, însă, fac cu drag. De cele mai multe ori gătește soacra mea, care este și „bona” lui. În schimb îmi place să fac curățenie, sunt obsedată.  

  

- Ai reușit să ajungi la silueta pe care o aveai înainte de sarcină? 

   Încă nu am reușit. Mai am de lucrat. Chiar m-am apucat de treabă de câteva zile.  

   

- Ții vreun regim anume, faci sport? Cum te întreții? 

  Încerc să evit pâinea, cartofii, pastele și evident – zahărul. Să mănânc carne și salată. Nu pot fără carne. Cel mai greu este să mă las de sucuri. Încerc să nu mănânc noaptea, deși programul meu este foarte haotic. Am o dietă foarte bună de la Carmen Fit și când mă țin de ea se văd imediat rezultatele. 

   

- Ce nu îți lipsește niciodată din alimentație? 

   Carnea și legumele.  


 

- Ce nu se știe încă despre tine? 

Hmmm. Multe nu se știu. Nu mi s-a dat ocazia încă să mă arăt în totalitate.  

 

- Ce anume ai vrea să modifici în mod special la tine? 

  Aș vrea să reușesc să fiu mai calmă uneori când îmi sare țandăra prea repede :)). Fizic, în primul rând vreau să mai slăbesc și aș vrea să îmi măresc puțin buzele. Haha.  

 

 - Câte tatuaje ai? Ce reprezintă ele? Mai urmează? 

Am 7 tatuaje. O aripă care înseamnă libertate. Note muzicale, o carte și un future-înseamnă că scriu povestea mea în muzică. Zodia mea. Inimioare-pentru că totul este iubire. Baladda - un nou început și ceea ce vreau să las în urmă. Chipul lui Alex. O inimă în care scrie ABC. Alex, Bubu –cățelul- și Cătălin.  

  

- Cum ți-ai propus să schimbi muzica din România? 

Nu mi-am propus să schimb muzica, chiar dacă mereu s-a întâmplat să vin cu ceva nou, care nu a mai fost cântat ;)). Vreau să fac piese care să rămână peste ani. E cea mai mare dorință. Să fie mai mult decât muzică, să fie poveste și să atingă inimi. 

  

- Ce sacrificii majore ai făcut pentru muzică, pentru a ajunge cunoscută acum? 

Am plecat de acasă la 19 ani. Am venit în București chiar dacă nu cunoșteam pe nimeni, aveam foarte puțini bani, stăteam într-o garsonieră groaznică. E foarte lungă povestea și grea, dar aș lua-o oricând de la capăt.  

  

- Ce noutăți pregătești pentru fanii tăi? 

Urmează multe piese, plus alte proiecte de suflet. Abia aștept. Sunt foarte curioasă cum va fi primită următoarea piesă. ❤ 

  • Adda, mărturisiri despre relația cu băiețelul ei și ce schimbări de look vrea să își facă 

related posts

Modifică setările cookies