Adda, mesaj emoționant pentru fiul ei! Alexandru a împlinit 4 ani


La o zi după ce și-a speriat fanii cu o poză de pe patul de spital, acolo unde a ajuns din cauza unei alergii, Adda revine cu o postare emoționantă pentru fiul său. Alexandru Cătălin împlinește astăzi patru anișori.


Adda (28 de ani) este o mămică mândră și împlinită! În urmă cu patru ani, artista aducea pe lume un suflețel de 3,2 kg și 51 de centimetri. Cântăreața a postat pe contul de Instagram un mesaj emoționant pentru fiul ei, alături de o poză care a strâns mii de aprecieri.

“Acum 4 ani, 2016, Sâmbătă, 22 Octombrie, ora 13:20 ai venit pe lume TU, minunea mea! Aveam 24 de ani, aproape un copil cu un copil. Am fost atât de fericită și totodată speriată pentru că nu știam nimic. Tu m-ai învățat în fiecare zi de atunci și până acum să-ți fiu mamă. Îmi umplii sufletul în fiecare zi de bucurie, veselie, uneori panică, pentru că îmi doresc să fii sanatos, cel mai fericit și împlinit.

Și îmi doresc să te cresc și să te îndrum cât mai bine! Fac greșeli din prea multă iubire sau poate pentru că uneori sunt prea copleșită de situație, dar încerc să le repar și tu mă ajuti pentru că ești minunat, bucuros și atât de deștept încât, de multe ori, mă lași fără cuvinte! Nu pot să descriu în cuvinte ceea ce simt, dacă stau să analizez cât de mult te iubesc, fac atac de panică! Minunea mea frumoasa, azi e ziua ta! Te iubește mama “până la Doame Doame și înapoi”- cum ziceai tu când erai mai mic! La multi ani!”, a scris Adda pe Instagram. Cântăreața este căsătorită cu Cătălin Rizea din iulie 2016. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda) on

Mai multe imagini cu Adda și băiețelul ei în galeria foto de mai jos

Adda a ajuns la spital din cauza unei alergii

Ieri, artista a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare cu o perfuzie pe patul de spital. “Alergia bat-o vine. Problema e că nu știu de la ce...”, a scris Adda pe contul de socializare. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: FERMA. În plus, episodul 20: Iuliana Gaga, prietena Giuliei Nahmany, sare în ajutor

 

  • Adda, mesaj emoționant pentru fiul ei! Alexandru a împlinit 4 ani

related posts

Modifică setările cookies