Adele a lansat o noua melodie. Cat de bine suna "When We Were Young" cantata live


La trei saptamani de la revenirea spectaculoasa in lumea muzicii, Adele isi incanta din nou fanii. Dupa lansarea hit-ului "Hello", cantareata britanica promoveaza un nou single de pe albumul "25".


"When We Were Young" este a doua melodie de pe cel mai recent album Adele, care urmeaza sa se lanseze in mod oficial pe 20 noiembrie 2015. Desi nu beneficiaza inca de un videoclip, cantecul a fost inregistrat in timp ce artista l-a cantat live la Church Studios si a fost publicat ulterior pe contul ei de YouTube.

Dincolo de acest video, cantareata in varsta de 27 de ani a tot profitat de lansarea materialului discografic si a oferit interviuri in care a demonstrat, inca o data, ca esta una dintre cele mai cu picioarele pe pamant vedete din showbizul actual.

"Normal ca sunt nesigura de corpul meu si am anumite complexe, dar nu le dau voie sa-mi conduca viata", a spus tanara in momentul in care a fost intrebata de forma siluetei ei si faptul ca nu se incadreaza in standardele de frumusete promovate in mod normal in showbiz.

Adele a mai vorbit si despre modul in care i-a schimbat viata venirea pe lume a baietelului ei, Angelo: "E complet diferit. Totul se roteste in jurul lui si ador faptul ca pot iubi neconditionat si atat de mult pe cineva care nu sunt eu", a incheiat artista.

related posts

Modifică setările cookies