E criticata pentru silueta "rubensiana", insa a slabit enorm. Cum arata Adele la inceputul carierei


Este in peisajul artistic inca din 2007, iar adevarata lovitura a dat-o cu "Someone Like You", piesa ultra premiata si ajunsa la peste 800 de milioane de vizualizari pe youtube.


Adele a fost recompensata anul acesta la Premiile Grammy cu cele mai ravnite trofee  - cel mai bun album si cea mai buna piesa - "Hello".

Apreciata pentru calitatile sale vocale exceptionale, Adele este o prezenta speciala in showbizul international. Intr-un peisaj in care toate vedetele incearca sa fie cat mai slabe si apeleaza la operatii estetice pentru a fi cat mai sexy, Adele prefera naturaletea. Cantareata a avut intotdeauna o atitudine mai relaxata in ceea ce priveste silueta sa, dar si stilul vestimentar. 

Desi inca face parte din categoria celebritatilor plus size, artista a slabit enorm in ultimii ani, dar stilul ei vestimentar a cunoscut o evolutie majora. La editia 2017 a premiilor Grammy, Adele a aratat fabulos intr-o rochie verde, impresionand atat cu machiajul, cat si cu coafura sa.

In trecut, vedeta a fost adesea criticata in legatura cu fizicul sau. "Cineva de pe YouTube a scris ca arat de parca as fi degustator oficial de placinte. Nu ma deranjeaza, eu nu am lasat niciodata ca fizicul meu sa stea in calea increderii pe care o am in mine. As tine dieta doar daca kilgramele in plus mi-ar afecta viata sexuala", a spus Adele.

Chiar si celebrul designer Karl Lagerfeld a intrat in grupul celor care i-au criticat silueta, el spunand ca este putin grasa, dar ca are un chip frumos si o voce divina. Intens criticat pentru remarca, el si-a cerut scuze ulterior pentru afirmatiile facute.


  • E criticata pentru silueta rubensiana , insa a slabit enorm. Cum arata Adele la inceputul carierei

related posts

Modifică setările cookies