Adelina Pestritu a demonstrat ca stie sa gateasca sarmale! VIDEO


Adelina Pestritu, Anca Neacsu ( ex ASIA) si Andreea Popescu s-au intrecut in arta gatitului la deschiderea unui restaurant traditional din Bucuresti. Adelina ne-a aratat ca e buna de maritat (din nou!): stie sa faca sarmale! Vezi un super material video cu divele sexy din peisajul monden...la cratita!


Adelina Pestritu si Anca Neacsu se lauda ca sunt maestre in arta gatitului! Cele doua s-au intrecut in bucate la deschiderea unui nou restaurant cu specific romanesc in Bucuresti. Adelina a preparat sarmale, iar Anca berbecut impletit.

Andreea Tonciu, Laurette si Sanziana Buruiana au fost in juriul care au notat creatiile culinare ale celor doua dive. Anca Neacsu a iesit invingatoare! Adelina Pestritu a pierdut la doar un punct diferenta (49 de puncte), intrucat lui Lorette nu i-au prea placut sarmalele gatite de fosta sotie a lui Liviu Varciu.

"Am invatat sa gatesc de la mama! Cat am fost maritata, am stat cu mama pe telefon si mi-a explicat. I-am facut sarmale si lui Varciu, dar nu stiu daca i-au placut. Specialitatea mea sunt ciorbele!", a marturisit Adelina Pestritu.

“Cu toate ca unii au impresia ca nici nu stiu unde e bucataria sau cum sa aprind aragazul, sunt mare experta la gatit. Am invatat de la mama cum sa prepar mancare traditionala, iar sarmalele imi ies cel mai bine. De data aceasta am incercat un berbecut la tigaie, mai dificil de gatit, insa m-am descurcat de minune”, declara Anca Neacsu.
 

  • Adelina Pestritu a demonstrat ca stie sa gateasca sarmale! VIDEO

related posts

Modifică setările cookies