Cum arată căruciorul de peste 2500€ pe care l-a ales Adelina Pestritu pentru fiica ei. Fanii au dat verdictul: "Este căruțul mafioților"


Deși trece prin cea mai fericită perioadă din viață ei, în mediul online lucrurile stau cu totul altfel pentru Adelina Pestritu. Fanii o judecă pentru fiecare mișcare, fiecare fotografie postată, fiecare alegere pe care o face, iar căruciorul pe care l-a ales pentru fetița ei a fost un nou subiect de discuții în contradictoriu pentru fanii ei.


Adelina Pestritu a început să promoveze noul cărucior pe care l-a ales pentru Zenaida, fetița pe care a adus-o pe lume cu două săptămâni în urmă. De această dată, fanii vedetei s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii i-au transmis că are gusturi bune, alții au criticat-o pentru faptul că a ales un cărucior negru: “


 

Let's go for a walk, my beautiful girl @baby_zeny ????

A post shared by A D E L I N A ???? E •D •A (@adelina.pestritu) on


 

Fetele mele ???? @baby_zeny @crazy.nobby #momlife #mygirls #babyzeny

A post shared by A D E L I N A ???? E •D •A (@adelina.pestritu) on


“Oribil căruț! Și negru pe căldură”, “Negru la fetiță? Dacă era băiețel mai ziceam, rar văd cărucioare negre mai ales la fetițe. Dar na, fiecare cu gusturile lui”, “Este căruțul mafioților”, “Mi se pare prea de tot culoarea negru pentru un bebe , măcar dacă era un gri sau un nude”, “Aroganțe. Unul de 500 euro nu ieșea așa fain la poze ca ăsta” și “Ce face căruciorul ăsta de costă atât de mult?”, au fost câteva dintre comentariile celor cărora nu le-a plăcut căruciorul. Adelina a încercat în zadar să pună la punct o persoană, raspunzadu-i în mod ironic: “fix ție trebuie să-ți placă”.Au fost și câțiva fani care au felicitat-o pe Adelina pentru alegerea făcută: “Este cel mai superb căruț care l-am văzut vreodată”, “Este un căruț superb și luxox nu-l găsești oriunde”, “Ador acest cărucior”, “Super fiță căruciorul”, “Căruciorul asta este regal... cel mai tare dintre toate cărucioarele vedetelor”, “Cred că e cel mai elegant cărucior pe care l-am văzut vreodată” și “E superb căruțul. Și eu dacă aș fi mămică, aș cumpără acest gen. Nu contează ce sex are avea copilul”.

Căruciorul ales de Adelina Pestritu este realizat în colaborare cu excentricul designer Jeremy Scott și costă aproximativ 2500€ cu tot cu accesorii.

related posts

Modifică setările cookies