Adevar sau Photoshop? Ce secret unic ascund fotografiile cu aceasta femeie


Traim intr-o perioada in care fotografiile editate sunt la fel de comune ca vorbitul la telefon. De aceea, nu de putine ori i s-a spus lui Connie Chiu ca imaginile in care este protagonista sunt modificate in Photoshop.


Infatisarea ei bizara ascunde un alt secret insa, ea fiind primul model originar din Asia care sufera de albinism.

Albinismul face parte dintr-un grup de tulburari genetice si se caracterizeaza printr-o productie scazuta sau chiar lipsita a pigmentului numit melanina, substanta ce determina culoarea pielii, parului si a ochilor. Cum organismul lui Connie nu secreta suficienta melanina, pielea ei este de un alb aproape imaculat, la fel si parul, in timp ce ochii sunt rosii.

Aspectul ei este deosebit de bizar, cu atat mai mult cu cat asiaticii sunt, in cea mai mare parte, bruneti cu un ten usor galbui.
 

Avand un ten sensibil la razele soarelui, Connie Chiu, care s-a nascut in China, Hong Kong, s-a mutat in Suedia alaturi de familie cand avea numai sapte ani. Cu un look atat de bizar insa, nu i-a luat mult timp sa se faca remarcata in lumea modelling-ului, ea fiind prima asiatica albinoasa care a avut succes in aceasta lume.

Rampa de lansare a lui Connie a fost prezentarea de moda a surorii ei, care avea de realizat pentru facultate un astfel de eveniment. Mai apoi, ea a fost abordata de nume grele ale industriei si a pozat pentru Terry Richardson, Paul Burley, Heidi Niemala si Morten Smidt.

Fascinata de fotografie, ulterior Connie a trecut in spatele aparatului si si-a inceput o cariera in jurnalism, continuand insa sa mai si pozeze ca model la ocazii speciale.

  • Adevar sau Photoshop? Ce secret unic ascund fotografiile cu aceasta femeie

related posts

Modifică setările cookies