Adevarul despre interventia estetica pe care si-a facut-o Ruby la buze. Ce a spus medicul care a remodelat-o


Cantareata s-a decis sa incerce o schimbare a aspectului ei fizic, asa ca a apelat la serviciile unui medic estetician. Doctorul Gad Renert a ajutat-o pe artista si i-a reparat buzele.


“Ruby a filmat noul ei videoclip la 4-5 zile dupa tratament asa ca recuperarea nu este foarte lunga. Topirea acidului hialuronic se face prin injectarea unei substante numita hialuronidaza care distruge acidul hialuronic in cateva ore dupa injectare. Rezultatele remodelarii la care a fost supusa Ruby se mentin minim 10 ani”, spune medicul Gad Renert.

Ruby a luat decizia sa renunte la volumul buzelor si sa se lase pe mana chiruegului estetician la sfatul…bunicii. "Mamaie a fost cea care a insistat sa fac ceva pentru ca ii spun vecinele. Iubitul meu mi-a spus si el. Atunci am apelat la domnul doctor care mi-a «topit» acidul hialuronic si m-a lasat asa cateva zile spunandu-mi ca o sa-mi faca ceva frumos. Ulterior, m-am uitat in oglinda si mi-au placut buzele mele asa cum aratau ele, naturale. Mi-am pus si niste fatete care acum parca se aseaza altfel", spune vedeta. 

In urma cu trei saptamani cantareata a mai apelat la o interventie: si-a injectat grasime proprie la nivelul cearcanelor. Procedura este una simpla, fara efecte negative.

“Transferul de grasime consta in extragerea unei cantitati mici de grasime din fesa cu o seringa mica sub anestezie locala si reinjectarea ei in regiunea cearcanelor si a pometilor dintr-un singur punct folosind o canula speciala care nu traumatizeaza tesuturile. Se face cu putina anestezie locala si dureaza aproximativ o jumatate de ora”, spune medicul Gad Renert.

  • Adevarul despre interventia estetica pe care si-a facut-o Ruby la buze. Ce a spus medicul care a remodelat-o

related posts

Modifică setările cookies