Ruby, despre buzele ei: "Evadase acidul hialuronic din zona in care trebuia sa stea". Cum a remediat problema EXLCUSIV


Spre deosebire de alte vedete autohtone, Ruby a fost foarte deschisa cand a venit vorba de buzele ei si interventiile pe care le-a facut pentru a le mari. Cantareata ne-a spus, in timpul unui live pe pagina noastra de Facebook, ce a determinat-o sa apeleze la estetician din nou.


"Mi-a trebuit mie! Mi-am pus acid hialuronic de vreo doua ori si evadase, migrase din zona in care trebuia sa stea. Se vedea ciudat si mamaia ma certa tot timpul, si iubitul meu la fel... Doar mie imi placeau, se pare! Domnul doctor mi-a injectat ceva, un antidot, si s-a dus", ne-a spus Ruby, care a specificat ca deocamdata se simte bine in pielea ei si nu si-ar mai face vreo interventie.

"Folosesc antidotul, scot treaba asta care se vede nasol si imi pun altceva care sa se vada mai dragut", se gandea artista inainte de a incepe procesul. "Dar dupa ce s-a retras acidul si am vazut ca se vede destul de OK, am zis ca raman asa pana imi mai arde de o schimbare".

Cat despre numeroasele ei tatuaje, Ruby se pregateste sa-si faca un nou desen permanent pe piele: 'Vreau sa ma gandesc bine ce urmeaza sa-mi tatuez". Vedeta ne-a povestit si cum a inceput nebunia aceasta si la ce se mai gandeste cand vine vorba despre mana pe care nu are absolut niciun desen, dezvaluiri pe care le puteti asculta in materialul video de mai sus.

Printre altele Ruby ne-a spus ca tenul ei nu arata perfect si ca nici macar acum nu a descoperit reteta pentru a scapa de imperfectiuni: "Imperfectiunile sunt cele care ne definesc".

Artista ne-a povestit si despre silueta ei, despre faptul ca nu merge la sala, desi si-ar dori, dar si despre felul in care isi petrece timpul atunci cand nu are concerte sau aparitii televizate.


 

related posts

Modifică setările cookies