Adevarul despre silueta de model a Thaliei. Secretul neasteptat despre corpul Reginei Telenovelelor


Thalia este considerata una dintre cele mai frumoase actrite, avand milioane de fani in intreaga lume. Rolurile din telenovele mexicane au transformat-o intr-un adevarat idol, unul dintre atuurile sale fiind si fizicul de invidiat.


 
La 45 de ani, Thalia are o silueta de invidiat, precum cel al celebrelor modele de lenjerie intima. Cu toate ca are un stil de viata sanatos si un regim alimentar echilibrat, de-a lungul vremii s-a speculat ca vedeta ar fi apelat si la operatii chirurgicale.
 
De-a lungul anilor, presa tabloida, dar si numerosi fani au afirmat ca actrita si-ar fi scos cateva coaste pentru a arata mai slaba, lucru despre care a lasat sa se inteleaga ca ar fi adevarat in interviurile pe care le-a dat in ultima perioada.
 
In plus, Thalia a postat 8in trecut un video pe contul sau de Instagram in care apar cateva fragmente de oase care par a fi din coaste, cu mesajul: "Credeti ca mi-am scos cateva coaste? Da, nu?", lasand deschise variantele. 
 
Thalia a fost cunoscuta de-a lungul timpului mai ales pentru cariera sa artistica. Aparitiile in telenovele precum "Maria Mercedes", "Maria la del bario" si "Rossalinda" i-au adus celebritatea, insa aceasta s-a remarcat si in domeniul muzical, prin albumele sale solo.

Este casatorita cu Tommy Mottola din decembrie 2000 si are cu acesta doi copii, o fata si un baiat, pe care ii tine departe de ochii presei si posteaza foarte rar imagini cu ei online.

  • Adevarul despre silueta de model a Thaliei. Secretul neasteptat despre corpul Reginei Telenovelelor

related posts

Modifică setările cookies