Adevarul despre vocea lui Beyonce. Cum suna cand nu e ajutata de auto-tune


Este una dintre cele mai indragite si populare artiste din intreaga lume. Joaca in filme, danseaza si canta, iat talentul ei e apreciat de milioane de fani. Carcotasii isi pun insa intrebari cand vine vorba de vocea ei, mai ales avand in vedere ca a avut cateva evenimente importante in care a facut playback.


Beyonce e una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood, talentul sau muzical, dar si cel actoricesc transformand-o intr-un artist complet si adaucandu-i o multime de premii, printre care si cea mai recenta distinctie MTV: aceea de entertainer al anului.

Inainte de a primi acest trofeu in cadrul editiei din 2014 a premiilor MTV VMA, Beyonce a sustinut un recital de 15 minute, in care a cantat un medley al tuturor pieselor de pe cel mai recent album al sau. De-a lungul reprezentatiei, multi si-au pus problema cat a fost playback si cat live, avand in vedere ca artista a cantat si a dansat in acelasi timp, neintrerupt.

Daca v-ati intrebat vreodata cum suna cu adevarat vocea ei, va lasam mai jos un material in care vedeta pare sa cante live, cu toate instrumentele izolate. Sa ne spuneti in sectiunea de comentarii ce parere aveti:

related posts

Modifică setările cookies