Selena Gomez a învins-o pe Beyonce cu un nou record


Cântăreaţa Selena Gomez a întrecut un record deţinut anterior de Beyonce, pentru poza care a strâns peste 1 milion de like-uri în cel mai scurt timp pe Instagram. Artista a obţinut numărul impresionant de aprecieri în mai puţin de 13 minute. 


Pe 23 iulie, Selena a postat o serie de poze în care a arătat lumii cât de bine s-a distrat de ziua ei, actriţa sărbătorind cei 26 de ani alături de apropiaţi. Cele 7 imagini au strâns peste 8.2 milioane de like-uri în mai puţin de o zi, iar numărul lor creşte treptat, pozele având momentan 9 milioane de aprecieri.

Recordul a fost deţinut până acum de Beyonce, obţinut cu anunţul sarcinii cu gemenii Rumi şi Sir Carter şi apoi cu prima poză în care apăreau cei doi, care au strâns 6.4 milioane, respectiv 7.8 milioane de like-uri în doar câteva ore.


Aprecierele de pe Instagram nu sunt, însă, singurul lucru la care Selena a învins-o pe Beyonce. Tânăra s-a plasat înaintea ei în lista Hopper HQ 2018 pentru cei mai bogaţi oameni pe Instagram. Conform companiei care a realizat clasamentul, Selena poate cere 800 de mii de dolari pe fiecare post în care promovează un produs, în timp ce Beyonce poate cere 700 de mii.

Factorii care determină aceste sume sunt numărul de followeri, frecvenţa postărilor şi activitatea pe Instagram.  

related posts

Modifică setările cookies