Chiar dacă s-a însurat, Justin Bieber încă o iubește pe Selena Gomez. Ce a făcut artistul


În ciuda faptului că s-a căsătorit cu Hailey Baldwin, Justin Bieber nu a uitat-o pe fosta sa iubită.


Recent, Selena Gomez a fost internată într-o clinică de psihiatrie, în urma unei căderi nervoase severe, iar conform publicației People, Justin Bieber, fostul ei iubit, a reacționat foarte puternic la aflarea veștii.

Citește și: Selena Gomez: „Cred că voi fi singură pentru tot restul vieţii mele”. Declarația artistei la scurt timp după logodna lui Bieber

Conform unui apropiat al artistului, citat de People, acesta încă o mai iubește pe Selena. ”A fost prima lui mare iubire și, chiar dacă era deja un superstar cât timp au fost împreună, el a avut multe de învățat de la ea”.

Săptămâna trecută, paparazzii l-au surprins pe Bieber la ieșirea din biserică, arătând de-a dreptul abătut și îmbrățișându-și prietenii de la slujbă. În ziua următoare, Justin a fost zărit plângând în mașina lui Hailey Baldwin, care era parcată în fața casei pastorului său.

”Poate a făcut o greșeală căsătorindu-se, dar a fost extrem de supărat când a aflat ce s-a întâmplat cu Selena”, a spus sursa. ”Simte că ea este o parte a vieții lui și vrea ca ea să fie fericită și sănătoasă”.

Vestea vine la câteva zile după ce un alt apropiat al artistului a declarat pentru Us Weekly că Justin nu se simte ”complet” după ce s-a căsătorit cu Hailey. ”El nu este bine”.

Săptămâna trecută, Selena Gomez s-a internat într-o clinică de psihiatrie în urma unei căderi nervoase. Depresia a fost provocată de niște complicații apărute în urma transplantului de rinichi. 

Foto: Getty
  • Chiar dacă s-a însurat, Justin Bieber încă o iubește pe Selena Gomez. Ce a făcut artistul

related posts

Modifică setările cookies