Apropiații lui Justin Bieber: "Trece printr-o criză de identitate după nunta cu Hailey"


Publicația britanică Daily Mail scrie că artistul trece printr-o „criză de identitate” după căsătoria cu modelul Hailey Baldwin. 


Potrivit unor surse din anturajul cântărețului, citate de Daily Mail, Justin „nu mai știe momentan care e drumul pe care trebuie să meargă”. 

„Nu știe exact ce se întâmplă cu viața lui. E foarte fericit alături de Hailey, asta e clar, însă are momente în care pare complet absent. Uneori tremură și spune lucruri pe care nu le înțelege nimeni. E ceva anormal la el în ultima vreme.”, a spus sursa citată de Daily Mail. 

Revista People a publicat luna trecută cu titlu de exclusivitate informația că artistul american și iubita sa, modelul Hailey Baldwin, s-au căsătorit în New York în 13 septembrie. 

Revista americană a citat inclusiv mărturii ale apropiaților celor doi, dar Hailey a negat informația pe Twitter. 

,,Înțeleg nevoia tabloidelor de a specula, dar încă nu m-am căsătorit”, a scris Baldwin. 

Cu toate astea, modelul și-a șters tweet-ul imediat după publicare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

absolute best friend.

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

TMZ a mai scris că Biebs ar fi decis să nu mai semneze un contract prenupțial, întrucât avocații celor doi ar fi spus că nu pot întocmi un astfel de contract în doar câteva ore, așa cum ar fi dorit cuplul.

Site-ul celebritynetworth.com scrie că Biebs are o avere de 369 de milioane de dolari, în timp ce soția sa are o avere de doar 2.79 milioane de dolari. 

Fotomodelul și cântărețul s-au logodit în Bahamas, în urmă cu aproape o lună. 

Daily Mail a relatat atunci pe larg felul în care cântărețul canadian a cerut-o pe Hailey într-un restaurant din Bahamas. 

Două persoane care au fost de față au povestit la acea vreme, tot pentru Daily Mail, cum s-a desfășurat momentul: „Toată lumea dansa salsa, iar bodyguarzii lui Justin le-au spus tuturor să lase telefoanele deoparte pentru că va avea loc ceva special. Apoi, Justin a cerut-o în căsătorie de față cu toată lumea.”

  • Apropiații lui Justin Bieber: Trece printr-o criză de identitate după nunta cu Hailey

related posts

Modifică setările cookies