Hailey și Justin Bieber, primele poze oficiale de la nunta de vis din Carolina de Sud. „Soția mea e...”


Hailey Baldwin și Justin Bieber s-au căsătorit religios, luni, în Carolina de Sud. Cei doi și-au înnoit jurămintele și au petrecut cu fast la aproape un an de la cununie.


Justin și Hailey au petrecut din nou în mijlocul prietenilor și familiei, la un complex turistic din Carolina de Sud. 

Nunta lor a provocat un mic scandal înainte de ziua cea mare, întrucât oaspeții hotelului n-au mai avut acces la unele facilități din cauza evenimentului privat. 

Conform TMZ, conducerea complexului turistic a preferat să restituie contravaloarea serviciilor hoteliere clienților nemulțumiți decât să-i supere pe soții Bieber.

Marți, la nici 24 de ore de la ceremonie, Justin Bieber a postat primele fotografii oficiale de la nuntă, în care apare alături de Hailey.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

„Soția mea e...”, a scris artistul, adăugând simbolul unui foc aprins în dreptul mesajului său. Hailey a știu să țină flacăra aprinsă pe durata întregului eveniment, unde a purtat o rochie albă de miresă.

Citește și: Hailey Baldwin, dezvăluiri despre căsnicia cu Justin Bieber. Cum răspunde comentariilor răutăcioase

Cu o zi înainte, cei doi au petrecut pe lac alături de prietenii lor și au făcut repetiții pentru evenimentul de luni. Printre apropiații care le-au fost alături se numără tatăl lui Justin, Jeremy Bieber, tatăl lui Hailey, Stephen Baldwin, Chyna Phillips, Kendall Jenner și Justine Skye.

Vezi și VIDEO: Justin Bieber, rudă cu Ryan Gosling?

Hailey și Justin Bieber și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc la New York în septembrie 2018. Anterior, ei s-au logodit în Bahamas, după doar câteva săptămâni de relație. În ciuda acestui fapt, Hailey și Justin se cunosc din copilărie. 

Fotografii: Profimediaimages.ro

  • Hailey și Justin Bieber, primele poze oficiale de la nunta de vis din Carolina de Sud. „Soția mea e...”

related posts

Modifică setările cookies