Justin Bieber și noua soție, Hailey Baldwin așteaptă primul loc copil?


Justin Bieber a spus întotdeauna că vrea să fie un tată tânăr.  S-ar putea ca dorința să i se împlinească foarte curând.
 


Justin Bieber nu a făcut niciodată un secret din faptul că dorește cu disperare să fie un tată tânăr. Acum că este căsătorit cu Hailey Baldwin, cei doi soți sunt pregătiți să își mărească familia.


"Justin și Hailey se bucură acum de o viață  plină de iubire. Justin nu vrea să aștepte ca să fie tată și Hailey este total deschisă pentru a pune cariera în așteptare  de dragul unui copil", a declarat o sursă apropiată cântărețului în vârstă de 24 de ani, pentru HollywoodLife.


Hailey are doar 21 de ani, dar ar fi dispusă să facă o pauză în carieră, maia les că și-a redus proiectele profesionale în ultimul timp.  

"Îi iubește pe Justin cu toată inima și acum că sunt căsătoriți, ea chiar dorește să fie mama copilului său. Ei au o viață intimă intensă și un copil ar putea să apară foarte curând. ", a  ai spus sursa citată.

Cuplul  s-a căsătorit într-un birou de mariaj, la New York pe13 septembrie,  deoarece pur și simplu nu a putut aștepta să fie soț și soție. Se spune că perechea intenționează să planifice o ceremonie religioasă pentru familia și prietenii apropiați, dar din punct de vedere legal ei sunt căsătoriți cu acte în regulă. 

Justin a știut de mult timp ceea ce vrea în viață. Își dorea să se căsătorească și să aibă o familie încă de al vârsta de 20 de ani.  În  revista Glamour, în martie 2016, el a spus că cel mai mare vis al lui este de "A avea o familie proprie". De asemenea, el a dezvăluit că dorește copii și "Mi-ar plăcea să  ffiu tată până la vârsta de 30 de ani. "

 

  • Justin Bieber și noua soție, Hailey Baldwin așteaptă primul loc copil?

related posts

Modifică setările cookies