Selena Gomez, internată în urma unei căderi nervoase. Care a fost motivul


La ora actuală, Selena Gomez primește tratament medicamentos după ce a suferit o ”cădere nervoasă”.


Cântăreața de 26 de ani a fost spitalizată de două ori în ultimele două săptămâni, consemnează TMZ. 

Citește și: Selena Gomez: „Cred că voi fi singură pentru tot restul vieţii mele”. Declarația artistei la scurt timp după logodna lui Bieber

Prima oară s-a întâmplat la sfârșitul lunii septembrie; prietenii spun că era ”descurajată, în lacrimi”, după ce a primit rezultatul unor analize medicale. 

Selena a fost internată la Cedars-Sinai, unde a stat câteva zile. Săptămâna trecută însă, aceasta s-a întors la spital cu aceeași problemă, doar că de data aceasta a reacționat mult mai rău.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Conform TMZ, artista a încercat să părăsească spitalul, dar medicii au insistat că nu poate, date fiind condițiile. Aceasta a ”făcut o criză de isterie” și apoi ”a cedat nervos”, smulgându-și din braț perfuziile. 

Selena a fost dusă apoi într-un spital psihiatric, unde primește la ora actuală tratament. Cântăreața a anunțat pe 24 septembrie că ia o pauză de la social media. ”Oricât de recunoscătoare aș fi pentru vocea pe care social media o dă fiecăruia dintre noi, sunt la fel de recunoscătoare că pot să fac un pas în spate și să-mi trăiesc viața”, a scris ea.

Cu câteva zile în urmă, Selena Gomez dezvăluia fanilor săi de pe Instagram că ”depresia a fost în viața mea pentru cinci ani de zile”. ”Depresia și anxietatea m-au însoțit la fiecare pas în tot ceea ce am făcut în viață”.

În luna septembrie a acestui an, prima ei iubire, Justin Bieber, s-a căsătorit cu logodnica lui, Hailey Baldwin.

Foto: Getty, Instagram

related posts

Modifică setările cookies