Selena Gomez: „Cred că voi fi singură pentru tot restul vieţii mele”. Declarația artistei la scurt timp după logodna lui Bieber


La doar câteva zile dupa anunţul logodnei dintre cântăreţul Justin Bieber şi modelul Hailey Baldwin, Selena Gomez a declarat că probabil va rămâne singură pentru tot restul vieţii.


Într-un interviu recent promovând noul său film „Hotel Transylvania 3: Summer Vacation”, actriţa şi cântăreaţa a participat într-un joc de Would You Rather? alături de co-starurile Andy Samberg, Kathryn Hahn si Keegan-Michael Key, unde aceştia erau nevoiţi să aleagă între două situaţii ipotetice.

Întrebată ce ar prefera între a afla că iubirea vieţii sale este un vampir însetat de sânge şi a fi singură pentru eternitate, Selena a răspuns râzând „Cred că voi fi singură pentru tot restul vieţii mele, deci...”, sugerând ca s-ar putea referi la realitate şi nu la joc. A urmat o pauză incomfortabilă deoarece nimeni nu a râs însă interviul şi-a reluat cursul cu urmatorul set de întrebări. Nu se ştie încă dacă actriţa se referea la faptul că Justin, fostul ei iubit, se va căsători, sau pur şi simplu glumea în legătura cu jocul.

 

Me when I saw my pictures from MET ????????‍♀️

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Selena si Justin au avut o relaţie între 2011 şi 2015, perioadă în care cuplul a luat numeroase pauze. În octombrie 2017, cei doi s-au regăsit şi şi-au continuat povestea de dragoste, părând mai apropiaţi ca niciodata, însă relaţia a luat sfârşit în martie 2018, din cauza familiei Selenei care nu o susţinea în alegerea sa. 

Mulţi fani au speculat în legătură cu ideea că artista ar fi rămas îndrăgostită de Bieber, sugerând că versurile ultimului single al Selenei “Back To You” ar fi modul acesteia de a exprima faptul că încă se gândeşte la el. Logodna lui Justin i-a lăsat însă dezamăgiţi pe cei care încă sperau la împăcarea starurilor.

În ciuda zvonurilor, apropiaţii Selenei au declarat de nenumărate ori că artista nu se concentreaza pe dragoste în prezent, aceasta lucrând la numeroase proiecte pentru cel de-al treilea album şi apărând pe scenă cu prietena sa bună, Taylor Swift, în cadrul turneului său mondial numit „Reputation”

  • Selena Gomez: „Cred că voi fi singură pentru tot restul vieţii mele”. Declarația artistei la scurt timp după logodna lui Bieber

related posts

Modifică setările cookies