INTERVIU Adina Butar, detalii inedite despre nunta și relația cu Markus Schulz: “A făcut armată cu mine la început”    


Adina Butar este românca ce i-a pus inima pe jar DJ-ului și compozitorul de muzică trance Markus Schulz! De când s-au cunoscut, cei doi artiști au o viață ca în povești. Trăiesc la Miami, își fac casă și în România, iar vara viitoare urmează să facă nuntă la Ibiza, într-o locație de vis! Despre cum s-au cunoscut, povestea lor de dragoste și cum e viața împreună, emoțiile de început și fluturii din stomac, ne-a vorbit Adina Butar, într-un interviu exclusiv! 
  


- Adina, cum ți s-a schimbat viața, de la începutul anului până în prezent? Povestește-ne, te rog, despre emoțiile cererii în căsătorie. Dar Markus, cum a fost, atunci când te-a cerut?
 
 A fost un moment plin de emoție, m-a luat prin surprindere. S-a întâmplat fix de anul nou în timpul show-ului, eram pe scenă și aveam de cântat 4 piese, iar după a treia piesă s-a oprit brusc muzica și mi-a spus că sunt probleme tehnice și să încerc să vorbesc cu publicul până rezolvă el, ceea ce nu se mai întâmplase niciodată la noi la un show. Apoi a venit pe scenă, s-a pus în genunchi și m-a cerut în fața a mii de fani iar apoi a început piesa "Destiny". A fost un moment foarte emoționant.

 - Unde locuiți acum?
 
 Suntem stabiliți în Miami, avem un apartament acolo, și unul în Berlin, însă suntem în pline planuri de construcție a unei case în România :) N-am să uit niciodată de unde am plecat, sunt mândră de țara mea și foarte fericită că și lui îi place atât de mult. Natura de la noi mă încarcă foarte mult cu energie pozitivă așa că încercăm să venim cât de des putem, dar de cel puțin de 3 ori pe an.

- Cum îți organizezi timpul, ținând cont de faptul că ești, mai tot timpul plecată? Dar cum este să-ți petreci atât de mult timp pe avion?
 
 În ultimii 6 ani de zile cred că am fost mai mult cu capul în aer decât cu picioarele pe pământ:)), la propriu vorbind. Cel mai important lucru este faptul că obișnuim să  călătorim împreună și atunci când faci ceea ce iubești și împarți totul cu persoana iubită e totul mult mai simplu. Știți cum se spune că atunci când faci ceea ce iubești nu contează cât de greu e, îți dă energie, te menține în formă, te alimentează, iar atunci când stai sau faci chiar și 1 minut ceea ce nu îți place, te seacă de energie instant. 

Suntem norocoși să facem ceea ce iubim și să ne bucurăm de tot ce ne oferă lumea asta, împreună. Markus îmi spunea că înainte să apar eu în viața lui i-a fost mult mai greu. Călătorea, vedea o grămadă de locuri foarte frumoase dar se simțea destul de singur, iar acum e altfel; experimentăm totul împreună, ne simțim împliniți, asta e viața noastră și simțim că pentru asta suntem puși pe pământul ăsta.

Ne susținem foarte mult psihic unul pe altul când sunt momente mai grele, ne încurajăm, suntem o echipă; iar faptul că putem să inspirăm prin muzica noastră și să oferim fanilor din întreaga lume atât de multe momente (show-uri) minunate ne umple inima.


 
- Ce îți iei, mereu, la tine, și nu-ți lipsește niciodată din bagaj?

 
 Călătoresc mereu cu perna mea de acasă, în carry on, am mereu o pernă mare la mine pe avion indiferent cât de lung sau scurt e zborul :) și  face foarte mare diferența; inclusiv la hoteluri, având în vedere că schimbăm mereu hoteluri faptul că avem perna noastră face somnul mult mai liniștit, măcar e un element constant în toată nebunia asta în care suntem mereu în mișcare.
 
- Care este dieta pe care o agreezi, pe care ai urmat-o sau o urmezi? Ții vreo cură?
 
 NU sunt adepta curelor de slăbire, sunt mai degrabă adepta unui stil de viață sănătos, așa că încerc să mănânc cât de sănătos pot, cel puțin în ultimul timp nu mănânc deloc prăjeli sau pizza decât foarte rar, cât mai multe fructe de mare, salate și legume.
 
- Faci sport? Dacă da, de câte ori pe săptămână și ce părți ale corpului lucrezi cel mai mult?
 
 Încerc să fac sport cât de mult pot însă câteodată când suntem de foarte mult timp în turneu și schimbăm fusurile orare abia apucăm să dormim cum trebuie, deci e destul de greu să mențin un program constant. Când sunt acasă în Miami merg mereu la sală, aproape zilnic și încerc mereu să recuperez, iar când sunt în turneu merg atunci când îmi permite timpul, la sala de la hotel, ăsta e unul dintre  dezavantajele vieții de turneu care e de fapt un turneu continuu. E foarte greu să implemetezi un program de rutină; însă încerc cât de mult pot.

- Care este rutina ta de îngrijire, day by day? Ce eviți mereu?
 
Întotdeauna mă demachiez seara, indiferent cât de obosită sunt și folosesc creme de față zilnic, în special dimineața e primul lucru pe care îl fac după ce mă spăl pe față și pe dinți, aplic crema de față. Evit cât pot să stau în locuri toxice, nu fumez și cred că asta ajută enorm.


 
- Cum manageriezi succesul și ce sfat le dai celor care doresc să ajungă în industria muzicală?
 
 În primul și în primul rând e foarte important să faci ceea ce simți în sufletul tău, cred foarte mult în karmăși cred că atunci când ești
 sincer și îți dorești ceva cu adevărat se îndeplinește. Atunci când îți dorești să ai succes doar pentru că e cool sau din ego eu cred că nici nu se întâmplă sau poate nu ține mult…

Dacă faci ceva cu pasiune și asta respiri, asta simți, asta gândești, e de fapt un stil de viață, e ceea ce ești predestinat să faci, ești autentic, iar dacă ești autentic succesul te urmărește în orice  domeniu; nu doar în muzică. E important să ai talent evident; însă talentul fără dedicație și muncă e risipit. 

Foarte importantă e disciplină, nu există scuze la nivelul acesta, nu există să pierzi un avion, să întârzii la o întâlnire, să nu ajungi la un show din diferite motive. Viață ta și nevoile tale trebuie să coincidă cu nevoile celor pentru care exiști, adică a celor care te iubesc (fanii tăi) . Deci disciplina, seriozitatea, pasiunea și talentul merg întotdeauna mână în mână. Asta cred eu că e rețeta succesului!
 
- Cum se împacă viața personală/amoroasă cu cea de business? Cum ați ajuns, tu și Markus Schulz, să lucrați împreună? Dar să devii Talent Manager, pentru casa lui de producție? Cum și cât te implici în business-ul vostru?

 
Se împacă foarte bine pentru că avem aceeași viziune asupra vieții/lucrurilor sau business-ului. Avem însă o regulă, atunci când mergem la cină sau când ieșim să ne deconectăm să nu vorbim despre business deloc; încercam să le ținem puțin separat și cred că ajută. Cum am ajuns să lucrăm împreună? Noi spunem că prin destin, eu cânt de mult imp și aveam o piesă la vremea respectivă mai trance, "Power of goodbye" se numea.

A auzit piesa, i-a plăcut vocea și mi-a propus să lucrăm la 2 piese de pe albumul său nou, practic așa a început totul. Iar după 4-5 ani am fost atât de implicată în tot încât a fost destul de natural și organic să mă ocup de casa de producție, firmă etc. Mai ales că de 2 ani încoace am ales să facem managementul in house pentru că am fost destul de nemulțumiți de management în general, din trecut, având în vedere că toate ideile veneau oricum de la noi. Iar acum mă implic aproape în tot; de la zboruri, la calendar, aprobare de show-uri; etc. 

El are foarte mare încredere în mine și până acum a decurs totul foarte bine. Iar având în vedere că am experiența asta cu el, care are mai mult de 150 de show-uri pe an și totul se întâmplă la un nivel foarte profi, să "manageriez" un dj care e la începutul carierei poate cu doar 50 de show-uri maxim pe an, mi-e foarte foarte ușor.


 
- Este Markus o persoană exigentă sau îl îndupleci cu șarmul feminin, de iubită? 
   
Este destul de exigent atunci când e vorba de timp, e mereu punctual, nu am voie să întârzii niciodată, indiferent dacă mi-e gata sau nu  machiajul. Pot spune că a făcut armată cu mine la început, a și plecat o dată la show fără mine că eu profitam poate că toate fetele și încercam să mai fur puțin de timp pentru a fi gata. Acum sunt gata cu 30 de minute înainte de show, cu totul, de multe ori îl aștept eu pe el. 
   
- Ce îți place să mănânci sau să gătești cel mai mult? Dar Markus?
 
 Îmi place mult să fac supe, ciorbe, mai ales că în America ei nu au cultura asta; nu prea mănâncă mâncare gătită în general și femeile nu prea gătesc, așa că atunci când suntem acasă, încerc să gătesc. Mâncarea lui preferată de la noi e mămăliga, spre surprinderea tuturor.
 
 - Cum a fost prima voastră întâlnire romantică? 
   
 Prima întâlnire romantică? Hmm, aș putea să spun cum a fost pentru prima dată când m-a luat de mână:) Îmi amintesc că am lucrat în studio împreună pentru 2-3 săptămâni și am încercat să fim cât se poate de profi amândoi; însă simțeam o electricitate în aer dar nu ne recunoșteam.

Aveam și fluturii ăia în stomac și abia așteptam să vină următoarea zi să facem lucruri împreună. Iar după 2-3 săptămâni când a trebuit de fapt să plec și nu a avut niciunul dintre noi curaj să ne spunem ce simțim, m-a condus la aeroport și în aeroport, m-a luat pentru prima dată de mână, a fost așa fără cuvinte; s-a confirmat totul în momentul acela!

Apoi eu am zburat înapoi în Turcia pentru niște show-uri pe care le aveam acolo și zilele ce au urmat am vorbit foarte mult pe Skype. Așa a început totul! Îmi mai amintesc un  moment foarte romantic și intens tot de la început, atunci când încă nu locuiam împreună și ne vedeam doar atunci când ne permitea programul, având în vedere că amândoi aveam showuri în weekenduri, în diferite țări.

Eu eram în drum spre un oraș din Turcia cu conexiune în Istanbul iar el venea din America, în drum spre o altă țară, tot cu conexiune în Istanbul și ne-am întâlnit în aeroport pentru 30 de minute. Nu am vorbit prea mult, ne-am sărutat non stop. Apoi fiecare a luat avionul spre show-ul lui. Primul an a fost destul de greu și haotic până când am decis să ne mutăm împreună și așa am început de fapt să avem și show-uri împreună, din ce în ce mai multe, apoi totul a fost mult mai simplu și ușor.

 

- Markus obișnuiește să îți facă surprize des? Este un bărbat romantic?

 
 Nu prea e adeptul florilor sincer, mi-a spus odată că el consideră că bărbații care cumpără flori se simt vinovați că au făcut ceva ce nu trebuia și scuza lui e asta; glumește mereu și îmi spune “Când primești flori poți să fii suspicioasă, așa că bucură-te când nu
primești!”  Dar îmi face altfel de surprize! Bilete de meciuri de baschet, hahah (glumesc acum) sincer suntem un cuplu destul de real care consideră că lucrurile materiale nu sunt atât de importante așa că preferăm să ne bucurăm de ce ne oferă viața, natura, călătorii, etc. Mereu glumim când spunem că noi nu avem timp să ne luăm vacanțe pentru că suntem mereu pe drumuri anyway, așa că considerăm că viața noastră e o vacanță continuă.

- Cum a fost prima întâlnire a lui Markus cu părinții tăi? Relatează-ne ceva amuzant din această întâlnire. Dar a ta cu părinții lui?
 
Prima întâlnire a fost foarte emoționantă, pentru că nu știam dacă se vor înțelege atât de bine din cauza limbii, însă amândoi părinții
 vorbesc destul de bine engleză și nu au fost probleme; iar el este o persoană destul de sociabilă. Ai mei l-au iubit enorm din prima clipă, din același motiv, pentru că tratează pe toată lumea cu respect și e o persoană cu picioarele pe pământ.

Nu e deloc înfumurat, și-a dorit foarte mult să îmi cunoască toată familia, inclusiv bunicile, a învățat câteva cuvinte în limba română și poate asta a fost amuzant că încerca să folosească cuvintele alea ca să se simtă mai aproape de familie. Prima dată când i-am cunoscut părinții  a fost când au venit în vizită în Berlin, la fel, pot spune că sunt o norocoasă, are niște părinți minunați și mă simt iubită și îi iubesc enorm! Cred că asta e foarte important.
 
- Ce planuri de viitor ai, din punct de vedere muzical?
 
 Din punct de vedere muzical îmi doresc să lansez un EP, pentru că până acum am făcut doar colaborări cu diferiți dj, însă îmi doresc să lansez curând un EP cu cântecele mele; și să continuăm ce am făcut și până acum, să călătorim, show-uri, iar pe partea de management îmi doresc să descopăr pe lângă dj-ii pe care îi am sub aripă, încă câțiva dj/ producers, talentați pe care să îi pot ghida.
 
- Abia aștepți nunta? Ai emoții, cum va arăta ziua voastră perfectă, în care vă veți uni sufletele? Unde, când, cum va avea loc, câți invitați veți avea?
 
Daaa! Abia aștept și nu îmi vine să cred că deja au trecut 9 luni de când m-a cerut! Am emoții, evident, îmi doresc să iasă așa cum am visat! Locația am găsit-o deja și este de vis, nuntă va avea loc pe 1 iunie 2019, în Ibiza. Nu știm încă câți invitați dar nu va fi nici o nuntă mare, nici mică.

   
 

  • INTERVIU Adina Butar, detalii inedite despre nunta și relația cu Markus Schulz: “A făcut armată cu mine la început”    

related posts

Modifică setările cookies