Maria Andria, cunoscută pentru ideile sale excentrice, a anunțat recent că urmează să deschidă un salon specializat pentru căței și pisici.

După ce în trecut a avut în plan să ofere servicii de machiaj pentru persoanele decedate, Maria Andria a venit acum cu un nou concept neobișnuit.

Ea va deschide un salon de înfrumusețare pentru animalele de companie, chiar în propria casă, pentru a asigura un mediu confortabil și relaxant atât pentru animale, cât și pentru proprietari.

„Știți că am idei nebunești și excentrice, dar aceasta le întrece pe toate. În curând, îmi voi deschide un salon acasă, unde voi pune unghii false pentru căței și pisici. Bineînțeles, acestea vor fi special concepute pentru ei, nu ca cele pe care ni le punem noi, femeile.

Pe lângă aspectul estetic, aceste unghii au și o funcție practică, mai ales pentru pisici. Ideea mi-a venit după ce o prietenă și-a cumpărat o pisică, iar în două zile, casa ei a fost efectiv vandalizată. Canapeaua de 3000 de euro a fost distrusă, parchetul zgâriat, perdelele rupte,” a explicat Maria Andria pentru Spynews.ro.

Sursa foto: Facebook