După două decenii de căsnicie, Gabriela și Romeo Constantin Lucuțar au decis că este mai bine să se despartă și au semnat actele de divorț la notar, în mod amiabil. Averea lor comună, evaluată la aproximativ 2,7 milioane de euro, a fost împărțită, iar Gabriela a rămas cu 30% din aceasta și firma de pompe funebre care i-a adus faima.

Cu toate acestea, Gabriela are planuri ambițioase pentru viitor și se pregătește să lanseze o nouă afacere.

După despărțirea de soțul ei, Gabriela Lucuțar pare că a renăscut. Ea declară că divorțul a fost o sursă de fericire și că este plină de optimism pentru viitor.

 „Regina Întunericului” nu intenționează să rămână singură prea mult timp și este încrezătoare că își va găsi curând un nou partener.

„Acum, după ce am trecut prin acest divorț, mă gândesc să mă implic și în organizarea de evenimente pentru persoanele divorțate, nu doar înmormântări. Vreau să îmi extind afacerea. Pentru mine, acest divorț nu este un motiv de tristețe, ci de fericire. Mi-ar fi plăcut să petrec și să-mi organizeze cineva o petrecere de divorț unde să mă simt bine.

Viața merge înainte, nimeni nu plânge. Și chiar mă gândesc serios să organizez evenimente pentru cei divorțați. Sunt sigură că voi avea clientelă! Vreau să îmi refac viața cât mai repede. Acum mă simt ca la 20 de ani, atât fizic, cât și psihic. Mă simt mai frumoasă ca oricând! Așa că sunt sigură că există cineva acolo pentru mine”, a declarat Gabriela Lucuțar pentru click.ro.

Foto: Pro TV