Alaturi de cei doi "Ken" formeaza "trio-ul de plastic" . Cum arata femeia care care se intrece in operatii cu cei doi


Devenita celebra dupa ce a participat la mai multe emisiuni de tip reality-show, Angelique "Frenchy" Morgan a ramas in atentia fotografilor. Fie ca isi propune sa aiba o iesire in public, fie ca pur si simplu se afla pe strada, blonda ofera un spectacol total.


In trecut se spunea despre Frenchy si cei doi barbati "Ken" ca vor forma "Plastics of Hollywood", reality show care sa le urmareasca viata impreuna pas cu pas, insa proiectul nu a avut si o continuare.

Bustul siliconat, parul vopsit blond platinat, rochii ultra mulate si exagerat de scurte si sandale cu platforme si tocuri uriase- toate acestea sunt condimentele despre care "Frenchy" cred ca o vor ajuta sa atinga reteta succesului. 


Un adevarat magnet pentru angajatii publicatiilor mondene, care sa grabesc sa o imortalizeze din toate unghiurile, Frenchy nu rateaza nici o ocazie de a le sta in cale, in sensul ca adora sa fie pozata. Ultimele fotografii cu ea o arata cocotata pe marginea unui gard inalt, unde incerca sa isi faca un selfie. Paparazzi au ajutat-o si i-au facut o serie de poze mai mult decat indraznete.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Alaturi de cei doi Ken formeaza trio-ul de plastic . Cum arata femeia care care se intrece in operatii cu cei doi

related posts

Modifică setările cookies