Alicia Silverstone vrea să rămână gravidă cu fostul ei soț. Care este motivul


Alicia Silverstone (41 de ani) plănuiește să rămână gravidă cu fostul ei soț, Christopher Jarecki, de care a divorțat anul acesta.


Actrița își dorește încă un copil... dar preferă ca acesta să aibă același tată ca și fiul ei, Bear. Din acest motiv, Alicia Silverstone se gândește serios la ideea de a rămâne însărcinată din nou cu Jarecki. 

Cei doi, care s-au despărțit în luna februarie a acestui ani, după 13 ani de căsnicie, au deja împreună un fiu în vârstă de 7 ani, Bear.

Actrița de 41 de ani a declarat pentru Working Mother că, în ciuda faptului că nu este implicată într-o relație romantică, mai vrea un copil. Iar soluția cea mai la îndemâna ar fi ajutorul din partea fostului soț.

”Întotdeauna mi-am dorit un alt copil. De asemenea, am vrut ca diferența de vârstă între ei să fie semnificativă, pentru că mi-a plăcut să fiu doar mama lui Bear. Bebelușii sunt prea delicioși, abia aștept să am altul”, a spus actrița.

”Când Bear avea 3 ani jumătate și am încetat să-l alăptez, am simțit că sunt pregătită pentru un alt bebeluș. Dar nu era tocmai momentul potrivit în viața mea, așa că am așteptat”, a adăugat ea. ”Întotdeauna am visat să am o fetiță, dar desigur că mi-aș dori și un alt Bear micuț. Deci, orice s-ar întâmpla, este bine pentru mine”.

Actrița a mărturisit că nu este într-o relația la acest moment. ”Dar sunt alte modalități de a face un copil”. 

Alicia Silverstone a mărturisit că încă doarme, noaptea, în același pat cu fiul ei de șapte ani. ”Obișnuim să punem perne între noi. Și, din când în când, îl mai împing pe salteaua pe care o ținem lângă pat, pe podea”.

Foto: Getty

  • Alicia Silverstone vrea să rămână gravidă cu fostul ei soț. Care este motivul

related posts

Modifică setările cookies