Alicia Vikander preia cel mai sexy rol al Angelinei Jolie. Cum arata in postura de Lara Croft


Fanii Tomb Raider vor avea pretentii mari de la Alicia Vikander, cea care a preluat rolul Larei Croft de la Angelina Jolie. Insa judecand dupa primele imagini care au aparut in presa de pe platourile de filmare, acestia nu vor fi deloc dezamagiti.

 


Angelina Jolie a facut-o celebra pe Lara Croft la inceputul anilor 2000, cu seria de filme Tomb Raider. Acum, Alicia Vikander urmeaza sa demonstreze ca este o Lara Croft la fel de buna. In primele imagini surprinse de paparazzi, Alicia pare mai in forma ca niciodata. 

Imbracata army style, cu un maiou mulat si o pereche de pantaloni kaki, actrita suedeza in varsta de 28 de ani a realizat singura cateva cascadorii spectaculoase.


Vezi mai multe imagini cu Alicia Vikander in rolul Larei Croft pe Daily Mail.

Actiunea filmului se desfasoara in tineretea personajului, atunci cand Lara isi incepe prima aventura, a indicat joi Los Angeles Times, precizând ca pelicula va fi regizata de norvegianul Roar Uthaug.

Prima productie "Lara Croft: Tomb Raider", lansata in salile de cinematograf in 2001, s-a inspirat din jocul video cu acelasi nume comercializat in 1996. Angelina Jolie a intrat in pielea personajului doi ani mai tarziu, in "Lara Croft Tomb Raider: Leaganul vietii". Niciunul dintre cele doua filme nu s-a bucurat de succes la critica, insa a fost remarcat jocul actritei. Filmele s-au bucurat totusi de succes la public, avand incasari de 275 si, respectiv, 157 de milioane de dolari in toata lumea.

Remarcata in doua filme de epoca in 2012 — "A Royal Affair" al danezului Nikolaj Arcel si "Anna Karenina" al regizorului britanic Joe Wright—, Alicia Vikander a jucat in numeroase pelicule, trecând de la un registru la altul. In 2015, Alicia a figurat in distributia a sase filme, printre care thrillerul SF "Ex Machina", rolul aducându-i o nominalizare la Golden Globes.

In 2016, Alicia Vikander a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar pentru filmul The Danish Girl.

Fiica unei actrite si a unui psihiatru, Alicia Vikander s-a nascut la Goteborg (Suedia) in 1988 si a plecat la 15 ani in Stockholm, la Baletul regal suedez. A renuntat in cele din urma la o cariera de balerina in favoarea celei de actrita.

  • Alicia Vikander preia cel mai sexy rol al Angelinei Jolie. Cum arata in postura de Lara Croft

related posts

Modifică setările cookies