Alina Crisan, ex- A.S.I.A, la 9 ani de la destramarea trupei. Cum arata acum frumoasa blonda


Cu toate ca nu a fost una dintre membrele fondatoare ale trupei A.S.I.A, Alina s-a integrat perfect in formatie alaturi de Anca, Irina si Sorana, si a ramas in memoria celor care ascultau hit-urile trupei in anii 2000.


In urma cu 11-12 ani, trupa ASIA facea legea pe piata muzica din Romania. O tara intreaga fredona "Ia cu tine si inima mea" sau "Suna periculos, trage fusta mai jos".

In plin succes insa, una dintre cele 4 fete, Anemona, s-a retras din trupa, iar celelalte au fost nevoite sa ii gaseasca o inlocuitoare.

Asa a luat nastere show-ul "Alege Asia", pe care l-a castigat tanara clujeanca Alina Crisan. Atunci, Alina i-a sulflat sansa la un loc in Asia unei alte tinere de perspectiva, Alexandra Elena Apostoleanu, astazi cunoscuta in intreaga lume ca Inna.

Tot atunci, a fost surclasata Julie Mayaya, castigatoarea sezonului cu numarul 2 al show-ului "Vocea Romaniei".

Alina s-a integrat perfect in formatie si a ramas alaturi de fete suficient cat lumea sa si-o aminteasca. Dupa destramarea trupei, frumoasa blonda si-a continuat cariera muzicala si a preluat numele Alinka.

Sub indrumarea lui Nick Kamarera a lansat piesele "Get a life (Mama Yette)" sau "Nada Mas (Pego Pego)". 

Desi nu mai e la fel de prezenta in peisajul monden, Alina a fost vazuta totusi in cursul saptamanii trecute in Promenada Mall, la lansarea colectiei "Maidana". Neschimbata parca, Alina Crisan a aratat minunat si a impresionat cu look-ul ei.

Ai ascultat si tu A.S.I.A in copilarie? Ti-o mai aminteai pe Alina? Te-ai uitat la "Alege A.S.I.A"?

  • Alina Crisan, ex- A.S.I.A, la 9 ani de la destramarea trupei. Cum arata acum frumoasa blonda

related posts

Modifică setările cookies