Americancele sunt topite dupa el. Cine e romanul care e in topul celor mai sexy si talentati actori de la Hollywood


Ce au in comun Romania si proiecte precum "Captain America", "Black Swan", "The Apparition", "Gone" sau "Gossip Girl"? Un tanar actor extrem de talentat care a luat pur si simplu cu asalt Hollywood-ul.


Sebastian Stan este romanul de 34 de ani care le reaminteste specialistilor in cinematografie din Statele Unite ale Americii ca tara noastra poate fi o sursa nesecata de talente.

Sebastian s-a nascut in Constanta si, la varsta de opt ani, s-a mutat impreuna cu mama lui, o pianista desavarsita, la Viena. Mai tarziu, cand a implinit 12 ani, a traversat oceanul impreuna cu mama sa si s-a inscris la Rockland Day School, institutie al carui director i-a devenit tata vitreg in cele din urma.

Dupa ce a luat primele lectii de actorie in Rockland County, New York, Sebastian a urmat cursurile unei apreciate scoli de vara, la care au fost inscrise nume grele de la Hollywood precum Natalie Portman, Mandy Moore sau Robert Downey Junior.

Sebastian in The Convenant, The Education of Charlie Banks, Captain America si The Apparition

Studiile universitare le-a facut la Rutgers State University of New Jersey si, in timpul facultatii, a petrecut chiar un an in Marea Britanie, unde si-a desavarsit talentul actoricesc.

Sebastian Stan in Political Animals si Black Swan cu Natalie Portman

Pregatirea l-a ajutat pe Sebastian, care la scurt timp de la absolvirea studiilor a primit primul rol in anul 2005, in proiectul The Architect. Mai apoi, a jucat in The Convenant, Gossip Girl, Kings, Spread, Rachel Getting Married, Black Swan, Captain America, Gone, The Apparition, Political Animals Once Upon a Time.

Gone, Once Upon a Time si Gossip Girl

Versatil, el a trecut de la comedie, la drama si mai apoi la actiune, demonstrand ca este la fel de bun ca oricare actor celebru de la Hollywood. Nici nu avea cum sa fie altfel, avand in vedere ca a jucat alaturi de cateva dintre cele mai mari nume de pe Taramul Filmelor: Anne Hathaway (Rachel Getting Married), Natalie Portman (Black Swan), Macaulay Culkin (Kings), John Cusack (Hot Tube Hot Machine), Winona Ryder (Black Swan), Mila Kunis (Black Swan), Chris Evans (Captain America), Stanley Tucci (Captain America), Samuel L. Jackson (Captain America), Ashley Greene (The Apparition), Tom Felton (The Apparition), Ginnifer Goodwin (Once upon a time) si, bineinteles, toti actorii din Gossip Girl.

Viata amoroasa activa: Leighton Meester, Dianna Agron, Jennifer Morison

Nici in plan personal Sebastian nu a stat prea rau, despre el stiindu-se ca a fost iubitul lui Lieghton Meester, Diannei Agron (Glee) si al lui Jennifer Morrison (House MD), alaturi de care a aparut in Once Upon a Time.

Cel mai recent proiect mare in care a fost implicat a fost Captain America: Civil War, unde personajul lui si-a facut revenirea spectaculoasa. Datorita succesului colosal al filmului, Sebastin ar fi semnat contract pe 9 ani cu Marvel.

In plus, daca filmele produse de companie respecta povestea din benzile desenate, e posibil ca romanul sa ajunga sa fie Capitanul America, unul dintre cei mai indragiti eroi.

  • Americancele sunt topite dupa el. Cine e romanul care e in topul celor mai sexy si talentati actori de la Hollywood

related posts

Modifică setările cookies