Ana Braga, prinsa intr-un moment rusinos. Ce-a facut una dintre cele mai sexy vedete, cand credea ca nimeni nu o vede


I se spune "Fata din Ipanema" si face furori ori de cate ori iese din casa. Ana Braga a fost surprinsa de paparazzi intr-un moment pe care majoritatea femeilor l-ar considera extrem de stanjenitor.


Modelul a pozat in mai multe randuri pentru reviste pentru barbari si reuseste sa le atraga atentia domnilor de fiecare data. Nici nu este de mirare, avand in vedere ca Ana se pricepe de minune sa faca un adevarat spectacol prin simpla sa aparitie. De data aceasta, a fost prinsa insa pe picior gresit.  Blonda in varsta de 36 de ani a iesit la plimbare intr-o pereche de colanti ultra mulati, cu paiete si un body lila, foarte decoltat. 

Dupa ce-a facut cativa pasi, Fata din Ipanema a  avut parte de un moment stanjenitor. S-a aprit sa-si aranjeze lenjeria intima si bodyul care nu parea sa fie prea confortabil. Fostul iepuras Playboy nu a parut deloc deranjat de prezenta fotografilor, dimpotriva: i-a lasat sa o surprinda din toate unghiurile!


 


 

Originara din Rio de Janeiro, blonda de 36 de ani s-a stabilit in urma cu 20 de ani in Statele Unite, unde si-a facut un renume atat ca model de tabloid, cat si ca dansatoare. Acum traieste si lucreaza acum ca model, tot in Statele Unite. Ana a aparut in concerte alaturi de Pitbul, Gloria Estefan sau de Lil' John, dar se pare ca nu si-a gasit un loc in acest domeniu.

  • Ana Braga, prinsa intr-un moment rusinos. Ce-a facut una dintre cele mai sexy vedete, cand credea ca nimeni nu o vede

related posts

Modifică setările cookies