Așa înțelege această tânără să se îmbrace pentru a face sport în parc. Cine este blonda care le-a dat palpitații domnilor


 I se spune "Fata din Ipanema" și face furori ori de câte ori iese din casă. De data aceasta, a reușit să întoarcă toate capelete trecătorilor care au căutat să se relaxeze sau să facă mișcare într-un parc din Los Angeles. 


Ana Braga reușește să facă senzație la fiecare apariție, cu formele ei apetisante. Originară din Rio de Janeiro, tânăra trăiește și lucrează acum că model în Statele Unite.
Recunoscută pentru lipsa de inhibiții, blonda  a mai bifat încă o apariție de neuitat pentru locuitorii din Los Angeles. Ana a ieși în parc să faca sport, îmbrăcată într-un costum de baie dintr-un material foarte subțire, care n-a mai lăsat mare lucru imaginației. Mai mult, tânara a ales să-și facă încălzirea cu o serie de mișcari provocatoare, lăsându-i cu gura căscată pe toți cei care au trecut pe lângă ea. 


 

Ana Braga are 36 de ani și a devenit celebră după ce a pozat de mai multe ori în reviste pentru bărbați. Oricum, este clar că nu are absolut niciun fel de inhibiții în a poza cât mai sexy, iar formele voluptoase o pot recomandă atunci când este cazul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

  • Așa înțelege această tânără să se îmbrace pentru a face sport în parc. Cine este blonda care le-a dat palpitații domnilor

related posts

Modifică setările cookies