Ana Brenda Contreras, vedeta din Maricruz, are un iubit pe masura. Cum arata barbatul "noii Thalia"?


Ana Brenda Contreras, una dintre cele mai indragite actrite din Mexic, nu se mai ascunde! Frumoasa bruneta are un iubit pe masura!


Desi pana nu demult a preferat sa nu dea presei detalii despre viata ei personala, Ana Brenda Contreras a decis sa nu se mai ascunda si a publicat pe retelele de socializare poze cu Ivan Sanchez: "Mandra de cel mai bun om din lume. Multumesc pentru tot", a scris vedeta, care s-a pozat la plaja.

Vazand ca legatura amoroasa dintre cei doi devine din ce in ce mai serioasa, presa a tras concluzia ca cei doi ar putea trece la pasul urmator, adica la logodna si casatorie. Ana Brenda sustine insa ca nu e momentul: "Intre noi totul merge bine. Nu vrem sa sarim peste etape si de aceea va rugam sa ne respectati intimitatea. Cand vom avea ceva de povestit, o vom face. Momentan, ne ocupam cu munca. Vorbim de teatru, arta si multe premiere".

Actrita mai spune ca atat ea, cat si Ivan Sanchez, se concentreaza pe cariera: "Profesia e copilul meu si sunt foarte fericita asa. Mai tarziu vom vedea ce se va intampla. Momentan ma concentrez pe asta", a incheiat Brenda in Hola.

 

#Bipoleando | V&M | #PequeñoBipolar #DoñaVero ????

A photo posted by Ana Brenda Contreras (@anabreco) on

  • Ana Brenda Contreras, vedeta din Maricruz, are un iubit pe masura. Cum arata barbatul noii Thalia ?

related posts

Modifică setările cookies