Anca Serea, despre divorțul de Adi Sînă. Ce a declarat vedeta


Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Au împreună cinci copii și păreau să ducă o viață lipsită de griji. 


Recent, însă, au apărut zvonurile potrivit cărora cei doi s-ar afla în pragul divorțului. Totul a pornit după ce cuplul a fost naș la un botez, dar fosta prezentatoare tv nu a apărut la eveniment. 

 De aici, până la apariția celor zvonurilor că cei doi nu mai sunt împreună n-a fost cale lungă.

Adi Sînă a făcut, însă lumină. 

„A fost un moment ciudat pentru că Anca a plecat de acasă în ziua botezului să își facă părul și eu am plecat cu Noah la biserică. A rămas și fără baterie și i s-a făcut și rău. Stăteam în fața bisericii și încercam să o sun pe Anca. A fost ciudat” , a spus el.

 

 Și Anca Serea a negat zvonurile despre un posibil divorț. 

 „Am aflat destul de târziu despre această știre bombă din ziare. Nu m-a deranjat, Adi nici nu știa. M-a deranjat mai degrabă faptul că am considerat că am dreptul și eu la o opinie. Au speculat o chestie, dar nu m-a sunat nimeni să mă întrebe. Mi se întâmplă frecvent să nu am baterie la telefon, nu este o prioritate, atât timp cât știu că copiii mei sunt bine. Eu am avut ceva probleme de sănătate, am niște episoade, din păcate, dar nu e nimic grav și mi s-a făcut rău în ziua botezului.”,a  spus Anca Serea.

 

Fosta prezentatoare Tv merge regulat la spital, pentru că suferă de anemie, care poate cauza stare de rău sau chiar pierderea cunoștinței. 

related posts

Modifică setările cookies