Andra, răspuns categoric după România-Elveția: de ce a cântat gratis pe Arena Națională


Andra a oferit un moment emoționant pe Arena Națională, înaintea partidei România-Elveția din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2024. Artista momentului a interpretat inmnul se stat, iar unii dintre fani au vrut să știe dacă a primit bani pentru prestație.


Andra a dezvăluit pe rețelele sociale că a fost o mândrie și o onoare de nedescris să cânte imnul României pe Arena Națională, înaintea partidei echipei naționale de fotbal cu selecționata Elveției. Admiratorii ei sunt de părere că interpretarea a fost impecabilă și le-a provocat multora un mix de emoții.

Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, suporterii echipei nationale, iar sentimentul de a striga împreună 'Hai România' este absolut extraordinar!”, a scris artista momentului pe Instagram și Facebook. Fanii au admirat ținuta Andrei și vocea ei ireproșabilă.

Internauții au avut o serie de curiozități, printre care și cea legată de partea financiară a actului ei artistic. „Sunt curios dacă ai cântat gratis”, a scris cineva pe Facebook, stârnind replici tăioase din partea altor comentatori. Andra nu s-a ferit de întrebare și a răspuns la obiect:

Cu siguranță! Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono!”, a scris Andra pe social media. Fanii Andrei au fost deranjați de curiozitatea celui care a ridicat problema banilor.

Eu nu pot să înțeleg această întrebare! Frustrare în tine ce poți să ai! No offence, dar e prea de tot!”, a scris cineva.

Adică Burleanu et.company se umplu de bani de la UEFA, iar dv. ați revenit la munca patriotică, asta la cererea...partidului! Fiecare om trebuie să fie remunerat după munca depusă. Succes în continuare!”, a fost de părere altcineva.

Cătălin Măruță le-a răspuns fanilor. Ce comentariu a adăugat soțul Andrei

Discuția de pe Facebook, unde s-au strâns peste 5.900 de comentarii și peste 102.000 de reacții de apreciere, l-a atras și pe Cătălin Măruță. Soțul Andrei a postat, la rândul lui, un comentariu, după miile de reacții din partea admiratorilor cântăreței.

Glasul puternic al suporterilor alături de Andra a fost o experiență de neegalat, a creat o atmosferă magică!#HaiRomania Ps. Am dat share la moment, ca să am mereu piele de găina cand deschid facebook-ul!”, a scris Măruță.

După partida câștigată marți seară, ân fața Elveției (1:0), echipa națională de fotbal a României s-a calificat la Campionatul European 2024 din Germania de pe prima poziție în grupă. 

Fotografii: @Andra

  • Andra, răspuns categoric după România-Elveția: de ce a cântat gratis pe Arena Națională

related posts

Modifică setările cookies