Prima zi de scoala pentru vedetele autohtone: "Nu imi vine sa cred ca traiesc aceste momente"!


Prima zi de scoala este traita cu intensitate maxima de vedetele autohtone, care si-au marturisit sentimentele pe retelele de socializare. 


Andra a postat pe Instagram o fotografie cu fiul ei: „Prima zi de scoala nu se uita niciodata! Ca mama, pot sa va spun ca nu ai cum sa nu fii emotionata! David nu o sa uite niciodata aceasta zi, dar nici eu...”
 David pare sa-i fi mostenit zambetul carismatic, iar frumusetea lui nu a trecut neobservata de cei care o urmaresc pe vedeta pe retelele de socializare: „Mult succes si spor la invatatura. Este un copil foarte frumos, sa fie sanatos” si „Ce frumosi sunteti! Mult succes David! Stiu ca vei avea pentru ca esti un copil bine crescut si educat si cu asa parinti nici nu are cum sa fie altfel”. Acestea au fost cateva dintre comentariile postate de fani.

Catalina Grama a povestit si ea pe Instagram prin ce emotii trece: „Prima zi de scoala! Sunt extrem de emotionata si inca nu imi vine sa cred ca traiesc aceste momente. Mult succes in anul scolar iubirea mea!”. Spre deosebire de alte vedete, Catalina incearca sa pastreze ascunsa infatisarea lui Achim, asa ca nu trebuie sa ne mire faptul ca in fotografia postata pe retelele de socializare nu i se vede chipul. 
 Achim a purtat in prima zi de scoala si un ghiozdan personalizat, pe care scrie „ super erou”, realizat chiar de mama sa. 

Cu acelasi entuziasm vorbeste si Mihaela Radulescu despre prima zi de scoala a fiului ei:  “Clasa a 9-a..., liceu... Si in toti anii astia am crezut ca eu l-am invatat de toate... Dar, adevarul e ca si fii-miu m-a invatat atatea chestii grozave despre viata, despre ce conteaza pe bune, despre miza si rasplata, despre dedicatie si bucurie, despre ce fain e sa tii in viata copilul din tine..., despre IUBIRE, in cea mai pura definitie. Sa continuam, ca adolescenta pare si mai interesanta:)...” 

Ayan le-a cucerit cu frumusetea sa pe cele care ii urmaresc mama pe retelele de socializare: “Vai ce repede trece timpul! Ai un băiat foarte frumos, sa-ti traiasca!”, „Doamne, cat s-a facut de mare si de frumos”, „Mult prea frumosi sunteti, ireal de frumosi” si „Ai un copil superb! Sa te bucuri din plin de el”, au fost cateva dintre cele peste 300 de comentarii postate de fanii vedetei.

Se pare ca, indiferent de varsta copiilor, mamele vor trai mereu cu entuziasm prima zi de scoala, iar vedetele nu fac exceptie.

related posts

Modifică setările cookies