Andreea Marin fără pic de machiaj. Cum arată vedeta complet naturală


Andreea Maain este foarte atentă cu imaginea ei, așa că are grijă ca la fiecare apariție să fie impecabilă.


Admiratorii vedetei au fost surprinși să o vadă pe Andreea fără pic de machiaj, compelt naturală.  Ea a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii realizate la sală, acolo unde trage din greu pentru silueta de invidiat. 

În echipament sportiv,  diva pare obosită după un antrenament greu, dar fericită. "Ultimul din sală va fi ... primul la somn, negresit! Am depus armele. Și mâine e o zi!" , este mesajul acre însoțeste una dintre fotografii. 

 

Ultimul din sala va fi ... primul la somn, negresit! ???? Am depus armele. Si maine e o zi! #naninani

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

 

"Ai o ambiție fantastică, esti o femeie cu o încăpățânare ieșită din comun!",  "Natural =frumos și sănătos ! Tot frumoasă, Andreea ...și fără machiaj! Respect și admirație !", "Ești un exemplu de ambiție, forță, seriozitate și reușită. ", sunt câteva dintre comentariile fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

 

Uffff! ????

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

"Este prietenul meu. E cel care mă menține sănătoasă, în formă", a povestit Andreea Marin atunci când a fost întrebată ce rol are sportul în viață ei, "Sunt convinsă că dacă ai o dietă corectă, nu exagerată, dacă ești pur și simplu atent la ceea ce dai voie să între, că hrană, în corpul tău și în egală măsură dacă faci mișcare, pentru că viață e mișcare, te poți menține cât mai multă vreme într-o formă de care să nu îți fie rușine", declara Andreea Marin într-un interviu, realizat de Corina Caragea. 


related posts

Modifică setările cookies