Violeta Bănică s-a afișat pentru prima dată alături de iubitul ei.

În urmă cu doar câteva ore, Violeta Bănică a publicat în mediul online imagini cu primul ei iubit. Ea și tânărul care i-a cucerit inima apar într-un scurt filmuleț. Cei doi îndrăgostiți se îmbrățișează și se sărută.

Ei bine, acum, toată lumea se întreabă ce părere are Andreea Marin despre faptul că fiica ei și-a făcut iubit la 16 ani.

În urmă cu două luni, vedeta Tv a spus că nu are nimic împotrivă ca fiica ei să-și facă o relație, fiind conștientă că Violeta este adolescentă în toată firea și este normal să își dorească să își facă pe cineva.

”Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții, însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță”, declara moderatoarea, potrivit celor de la Fanatik.

”Aceste lucruri țin de normalitate. Un adolescent trebuie să aibă și acel zbor spre lucruri făcute de unul singur, de a-și căpăta încrederea în sine, și ușor, ușor, o independență de a se descurca pe picioarele sale. Dar, bineînțeles, atunci când este nevoie, cu supervizarea părintelui. Violeta e o tânără care acum are aceeași înălțime ca și mine, care mai are multe de învățat, e ca un burete care caută să absoarbă volumul mare de informații, dar și perseverentă, în același timp. Și-mi seamănă…Face și un item de jurnalism, dar gândurile sale sunt la Drept”, mai adăugat Andreea Marin.

Sursă foto: Instagram