Andreea Tivadar: In 2011 vreau sa imi gasesc sufletul pereche EXCLUSIV


Modelul Andreea Tivadar s-a saturat de modelling. In 2011 vrea sa isi schimbe redical viata - vrea sa incerce o cariera intr-un alt domeniu - televiziune sau relatii publice, sa isi puna ordine in stilul haotic de viata, sa isi gaseasca iubirea vietii si sa isi intemeieze o familie. "Vreau sa invat sa si gatesc, ca sa fiu o buna gospodina, sa stiu sa-i prepar sotului meu mai mult decat cartofi prajiti si ochiuri", spune Andreea.


"Vreau o cariera de succes in alt domeniu decat cel al modellingului pentru ca, din pacate, cariera de model nu dureaza mult si nu poti sa o practici toata viata. Poate in televiziune sau pe  post de PR, pentru ca am si terminat o specialitate in acest domeniu. Nu  stiu exact ce job mi s-ar potrivi pentru ca n-am mai lucrat pana acum, dar cert este ca vreau mai mult decat am realizat pana acum si stiu ca pot", a spus Andreea Tivadar pentru Perfecte.ro.

Andreea Tivadar se gandeste din ce in ce mai serios sa isi intemeieze o familie si sa fie femeie la casa ei.

"Pe plan personal...ce o sa vrea Dumnezeu! Vreau sa-mi intemeiez o familie, sa am un copil, o masina, o casa etc dar nu tine doar de mine, iar eu sunt de parere ca toate se intampla la timpul lor si totul are un scop in viata. Da, vreau sa imi gasesc sufletul pereche, dar ma repet - nu tine doar de mine", mai spune Andreea Tivadar.

Andreea Tivadar si-a propus si niste schimbari de stil de viata - vrea sa faca mai mult sport, sa manance sanatos, sa gateasca si sa nu mai piarda noptile.

"Vreau sa merg la sala, sa ma culc la ore rezonabile. Este foarte important sa ai un program de somn bine stabilit, astfel incat sa-ti permita sa te odihnesti si sa te trezesti fresh! Vreau sa am o alimentatie sanatoasa, sa gatesc mai mult, pentru ca ca pana acum n-am prea avut timp si dispozitia necesar. Am mancat mai mult prin oras si vreau sa schimb lucrul acesta. Vreau sa fiu o buna gospodina,sa stiu sa-i prepar sotului meu mai mult decat cartofi prajiti si ochiuri:)) ", spune Andreea Tivadar pentru Perfecte.ro.

related posts

Modifică setările cookies