Andreea Tivadar nu-si mai pune silicoane: La kilogramele mele, nu mi-ar sta bine cu sani foarte mari! EXCLUSIV


Andreea Tivadar a fost la un pas sa isi puna silicoane la finalul anului trecut. S-a razgandit in ultima clipa: nu a avut nici acordul parintilor, i-a fost si putin frica si si-a dat seama ca silicoanele nu sunt o necesitate pentru ea.  "Poate in viitor! Nu sunt complexata, dar cred ca as fi mai increzatoare si as putea sa port haine cu decolteu...pentru ca as avea ce sa pun in el", a spus Andreea pentru Perfecte.ro.


"Intr-adevar, ma batea gandul sa-mi pun silicoane. Am avut mai multe propuneri de colaborare cu diferite clinici, dar nu am fost foarte hotarata din cauza riscurilor si atunci am renuntat. Eu sunt mai fricoasa de felul meu si, inainte sa fac un pas atat de important, m-am gandit de doua ori inainte. Am vorbit si cu parintii mei care nu sunt foarte incantati de idee si pentru moment n-am sa fac nicio schimbare", a spus Andreea Tivadar pentru Perfecte.ro.

Andreea nu exclude insa de tot aceasta varianta.

"Poate ma voi trezi intr-o dimineata si voi spune "Gata!..Acum e momentul". Daca as face aceasta shimbare ar fi pentru mine si doar pentru mine. Toate femeile, indiferent cat de bine ar arata, au un anumit complex sau defect pe care vor sa-l schimbe. Important este sa te simti bine in pielea ta, sa fii bine proportionat, iar pentru mine silicoanele nu sunt o necesitate. La kilogramele mele nu mi-ar sta bine cu sanii foarte mari. E mai degraba un moft, un capriciu", a mai spus Andreea Tivadar pentru Perfecte.ro.

 

  • Andreea Tivadar nu-si mai pune silicoane: La kilogramele mele, nu mi-ar sta bine cu sani foarte mari! EXCLUSIV

related posts

Modifică setările cookies