Angelica Rivera, aparitie plina de bun gust in Danemarca. Cu ce tinuta s-a prezentat in fata Printesei Mary


Angelica Rivera, Prima Doamna a Mexicului si fosta "regina" a telenovelelor mexicane, a fost chic intr-o vizita oficiala in Danemarca, alaturi de sotul ei, Enrique Peña Nieto. 


Fosta actrita de telenovele si actuala sotie a presedintelui Mexicului, Enrique Peña Nieto, Angelica a fost superba intr-o eleganta rochie verde smarald, pe care a accesorizat-o cu un palton nude si pantofi cu varf ascutit.

Fata in fata cu Printesa Maria, Angelica a demonstrat ca poate da dovada de bun gust si ca detine toate calitatile pentru a marca aparitii reusite alaturi de capetele incoronate ale Europei.

Si alegerile ei vestimentare intelepte nu s-au oprit aici! La un dineu oficial, unde ea si sotul au cunoscut-o pe Regina Danemarcei, Margrethe, Angelica a purtat o rochie de gala, albastra, care s-a mulat pe formele ei, fara sa fie exagerata la capitolul sex-appeal.

Inainte de a deveni Prima Doamna a Mexicului, Angelica Rivera a fost una dintre cele mai cunoscute actrite din aceasta tara. Ea a jucat pentru prima data intr-o telenovela in 1989, iar ultetior a primit numeroase roluri principale in astfel de productii, precum si in alte show-uri.

Actrita mexicana si-a inceput cariera la 17 ani, cand a castigat un concurs de modelling. In 1989, la 20 de ani, a debutat in televiziune cu un modest rol intr-o telenovela. Faima avea s-o cunoasca insa 6 ani mai tarziu, odata cu rolul principal din telenovela "La Dueña" ("Stapana").

In plan personal, in 1994, Angelica s-a casatorit cu producatorul José Alberto Castro, alaturi de care a avut trei copii: Angelica Sofia (1996), Fernanda (1999) and Regina (2005). Cei doi au divortat in 2008. Vedeta s-a recasatorit in 2010 cu fostul guvernator al Mexicului, Enrique Peña Nieto.

Cateva zile mai tarziu dupa fericitul eveniment, ea si-a anuntat retragerea din cariera artistica pentru a se dedica "marii responsabilitati de a fi alaturi de sotul meu si de copiii nostri", cum a declarat in comunicatul de presa oficial. Din casnicia cu Nieto, actrita mai are 3 copii vitregi.

In 2013, Vanity Fair a realizat un top 10 al celor mai stilate femei din lume, iar Angelica Rivera este ocupanta locului 7. "Ca fosta actrita de telenovele, Rivera este obisnuita sa fie in atentia publicului si este mai mult decat pregatita sa fie la bratul presedintelui Enrique Pena Nieto", scrie Vanity Fair.

Daca pe vremea carierei sale in telenovele actrita era cunoscuta pentru outfit-urile ei sexy, pielea usor bronzata si parul brunet si lung, odata ce s-a casatorit cu Peña Nieto, Angelica a adoptat un stil vestimentar mai conservator si sobru, potrivit cu noul ei statut.

  • Angelica Rivera, aparitie plina de bun gust in Danemarca. Cu ce tinuta s-a prezentat in fata Printesei Mary

related posts

Modifică setările cookies