Angelina Jolie și Keanu Reeves, cel mai nou cuplu de la Hollywood?


Cea mai recentă poveste de dragoste de la Hollywood pare să-i aibă drept protagoniști pe Angelina Jolie și Keanu Reeves.


Astfel, conform New Weekly, Angelina Jolie (43 de ani) și Keanu Reeves (54 de ani) ar fi împreună din luna iulie a acestui an. Mai mult, aceștia s-ar fi și bucurat de ”o vacanță secretă pe o insulă izolată din Grecia”.

Citește: Brad Pitt, dezvăluiri despre căsnicia cu Angelina Jolie: ,,A fost un iad!” 

Conform sursei menționate, Angelina Jolie l-a cunoscut pe actorul din ”Matrix” după ce ea și cei șase copii ai săi s-au mutat chiar lângă casa mamei lui Keanu Reeves din Los Angeles.

”Cei doi nu au lucrat niciodată împreună și nici măcar nu s-au întâlnit până anul trecut”, a declarat o sursă pentru revista New Weekly. ”Keanu este foarte apropiat de mama lui și o vizitează foarte des”.

Aceeași sursă spune că Reeves i-a cunoscut și pe copiii Angelinei Jolie. ”Îi adoră copiii și este o influență bună în viața Angelinei. El este atât de bun, de generos și decent - are toate calitățile pe care Angie le dorește la un bărbat”. 

Momentan, Reeves și Jolie preferă să-și țină relația secretă, dar mama actorului își dorește ca aceștia să recunoască faptul că sunt împreună. 

Niciunul dintre purtătorii de cuvânt ai actorilor nu a dat o declarație în acest sens. Între timp, revista People consemnează că Angelina Jolie este ”încă singură și nu este interesată să aibă o relație romantică”.

Foto: Getty

  • Angelina Jolie și Keanu Reeves, cel mai nou cuplu de la Hollywood?

related posts

Modifică setările cookies