Antonia, doar cu jumatate de trup imbracat. Cum a aparut una dintre cele mai frumoase femei din Romania


Prezenta la un eveniment public, Antonia a captat atentia si admiratia tuturor, intr-o tinuta care nu te lasa sa privesti in alta parte decat la ea.


Evenimentul fashion a pus-o pe Antonia in centru atentiei tuturor, dupa ce cantareata a imbracat o tinua pe care putine femei ar mai avea curajul sa o poarte.

La bratul sotului sau, bruneta a purtat o rochie care ii acopera complet bustul si mainile, insa ii lasa la vedere o portiune mare de piele, greu de ignorat.

Aparent fara lenjerie intima, vedeta pare sa fi apelat la trucul atat de iubit de divele de la Hollywood: body-ul care te face sa pari goala pe sub rochie, desi nu este asa.  Imaginile aparute pe Instagram nu au putut fi omise de fanii care i-au lasat drept comentarii o multime de exclamatii. 

Antonia si-a completat tinuta cu o pereche de ochelari de soare care i-au ascuns complet privirea si o pereche cizme scurte, din material textil, roz.

Vezi imaginea mai jos si spune-ne si parere ta, in sectiunea de comentarii: 

 

The bomb @antonia wearing/not wearing @seen.users , here with my little baby, @lucian.rusu ❤️

A post shared by CRISTINA SAVULESCU (@cristinasavulescu) on  • Antonia, doar cu jumatate de trup imbracat. Cum a aparut una dintre cele mai frumoase femei din Romania

related posts

Modifică setările cookies