Antonia, in ipostaze hot cu unul dintre cei mai ravniti burlaci ai Romaniei. Vezi imaginile cu ea si Bogdan Vladau


Sunt tineri, frumosi si de la publicarea imaginilor si-au pus fanii pe ganduri, cei mai multi dintre admiratori crezand ca ar face un cuplu superb. Din pacate pentru ei insa, fotografiile nu sunt tocmai ceea ce par.


Desi recunoastem ca ar arata absolut fabulos impreuna, intre Antonia si Bogdan Vladau relatia a fost doar una profesionala si, probabil, a ramas la fel. Mai exact, cei doi au pozat pentru acelasi brand de jeansi in urma cu patru ani, cand ambii lucrau ca modele si nu isi incepusera cariera muzicala.

"Sedinta foto a avut loc intr-un hotel din Brasov. Fotografiile erau pentru catalogul unei firme romanesti de jeansi, dar nu-mi mai amintesc cum se cheama. Antonia abia se intorsese in tara si avea un accent foarte dragut. Venise cu o prietena. Am pozat o zi intreaga si la plecare, le-am invitat sa se intoarca la Bucuresti cu mine. Eram cu masina. Pe atunci niciunul dintre noi nu canta...Tot drumul, Antonia a stat in dreapta mea si a cantat. I-am spus ca ea trebuie sa cante si mi-a marturisit ca era un vis mai vechi al ei. M-am bucurat enorm cand am auzit ca a scos prima piesa", le-a povestit Bogdan Vladau celor de la Cancan.

Desi a recunoscut ca Antonia nu este o femeie pe care o poti uita usor, el a dezvaluit ca nu incercat sa o cucereasca, ci a preferat sa pastreze o simpla relatie profesionala cu artista.

Ce parere ai despre pictorialul hot realizat de cei doi in urma cu patru ani, la intoarcerea Antoniei in Romania? Crezi ca le-ar sta bine impreuna?

Foto: Cancan

  • Antonia, in ipostaze hot cu unul dintre cei mai ravniti burlaci ai Romaniei. Vezi imaginile cu ea si Bogdan Vladau

related posts

Modifică setările cookies