Antonia, pe locul 1 in topul celor mai sexy 100 de femei din lume


Ca in fiecare an, revista FHM a intocmit topul celor mai sexy 100 femei din lume. In urma cu putin timp, ei au anuntat castigatoarea primului loc, precum si numele celor care au fost cat pe ce sa ii ia titlul.


Desi toti recunosc ca femeile din Romania sunt printre cele mai frumoase din lume, nu se intampla des sa fie premiate cu titluri importante la competitiile internationale.

O romanca a reusit insa sa castige premiul pentru "cea mai sexy femeie din lume in 2014", la concursul organizat de FHM Romania. Este vorba despre nimeni alta decat Antonia, care a primit voturile fanilor si aprecierea lor, reusind astfel sa surclaseze alte dive din showbiz-ul autohton.

Locul secund in top a fost ocupat de nimeni alta decat Rihanna, frumusetea originara din Barbados, care reuseste sa incinga atmosfera la fiecare aparitie, dand dovada de fiecare data de curaj si lipsa de inhibitii.

Pozitia a 3-a de anul acesta a fost ocupata de o blonda, superba Lora reusind sa-i cucereasca pe cititori si obtinand voturile acestora intr-un numar mare. Foarte aproape, pe locul 4, s-a clasat in 2014 Ruby, una dintre cele mai exotice prezente din showbizul autohton si printre putinele cantarete din Romania cu tatuaje vizibile pe corp.

Pe locul 5 o regasim pe marea castigatoare a trofeului de anul trecut, Laura Cosoi, care inca ramane in topul preferintelor domnilor, chiar daca ocupa doar ultima pozitie in top 5, din 2014.

Daca esti de acord sau nu cu rezultatele acestui top, ramane sa ne spui in sectiunea de comentarii si sa votezi in sondaj. Ce zici?

  • Antonia, pe locul 1 in topul celor mai sexy 100 de femei din lume

related posts

Modifică setările cookies