Aparitia cu care Kristen Bell si-a acoperit burtica de gravida. Cum s-a imbracat actrita la un eveniment


In urma cu cateva saptamani, Kristen Bell a anuntat ca este insarcinata pentru a doua oara, ea si Dax Shepard urmand sa devina din nou parinti la sfarsitul anului.


Prezenta la Lexus Short Film, actrita de 34 de ani a purtat o rochie de culoare albastru marin, cu partea superioara crem, destul de larguta, astfel incat i-a acoperit sarcina care se afla la inceputul celui de-al doilea trimestru.

Machiajul a fost unul discret, cu accent in zona pometilor, accesoriile fiind o pereche de pantofi stiletto nude si un cluch metalic, iar parul a ales sa-l lase desfacut. 

Kristen Bell si Dax Shepard mai au impreuna o fata, pe Lincoln (16 luni). Cei doi sunt impreuna de sase ani, ceremonia de casatorie desfasurandu-se de-abia anul trecut, dupa legalizarea relatiilor intre persoanele de acelasi sex.

Actrita de 33 de ani a marturisit intr-un interviu pentru US Weekly ca isi doreste multi copii, iar acum incearca sa gaseasca un echilibru intre viata personala si cea personala. "Vreau sa gatesc pentru familia mea si sa fiu prezenta in viata copiilor", a explicat vedeta.

  • Aparitia cu care Kristen Bell si-a acoperit burtica de gravida. Cum s-a imbracat actrita la un eveniment

related posts

Modifică setările cookies