Kristen Bell si Dax Shepard vor deveni parinti pentru a doua oara


Kristen Bell si Dax Shepard au anuntat ca vor deveni parinti pentru a doua ora, ei avand deja o fiica in varsta de 15 luni.Cuplul a facut fericitul anunt la inceputul saptamanii. declarandu-se incantati de perioada frumoasa pe care o traiesc. "Kristen si Dax astepta cel de-al doilea copil, viitorul frate sau sora a lui Lincoln. Intreaga familie este extrem de fericita", a declarat purtatorul de cuvant al celor doi.


Kristen Bell si Dax Shepard sunt impreuna de sase ani, ceremonia de casatorie desfasurandu-se de-abia anul trecut, dupa legalizarea relatiilor intre persoanele de acelasi sex.


Actrita de 33 de ani a marturisit intr-un interviu pentru US Weekly ca isi doreste multi copii, iar acum incearca sa gaseasca un echilibru intre viata personala si cea personala. "Vreau sa gatesc pentru familia mea si sa fiu prezenta in viata copiilor", a explicat vedeta.


"Am doua surori mai mari si mereu mi-am dorit ca Lincoln sa aiba un frate sau o sora. Cred ca relatia intre noi este una speciala, ne implicam impreuna in toate lucrurile", marturisea actrita in urma cu ceva timp.

related posts

Modifică setările cookies