Are 39 de ani si 26 de kilograme. Cea mai slaba femeie din lume sufera de anorexie si spune ca primeste mailuri de la fete care o considera un model


La 1,72 inaltime, Valeria Levitin ar trebui sa cantareasca intre 57 si 76 de kilograme, conform indicelui de masa corporala. Ea are, in schimb, ingrijoratoarea greutate de 26 de kilograme. In loc sa-si planga de mila, Victoria a ales sa vorbeasca deschis despre problema ei, vrand sa transmita un semnal de alarama fetelor care vor sa-i calce pe urme.
 


Victoria, originara din Rusia, traieste in prezent in Monaco si spune ca, dupa ce a aparut in presa, a inceput sa primeasca mailuri de la "fanele" ei, care isi doresc cu disperare sa-i copieze look-ul de schelet.

CITESTE SI: Cea mai tanara mama din lume a avut numai 5 ani. Afla cum a fost posibil

"Toate scrisorile pe care le-am primit sunt de la femei, in varsta de 20 si ceva de ani, care ma vad ca un fel de inspiratie", a declarat ea pentru publicatia britanica "The Sun".

Pentru ca toate aceste mesaje au ingrijorat-o, Valeria a decis sa faca o campanie impotriva anorexiei si sa vorbeasca despre modul in care i-a afectat viata. "Refuz sa invat fetele cum sa moara!", a spus ea.

`

Femeia a inceput sa sufere de aceasta afectiune in jurul varstei de 20 de ani, pana atunci avand o silueta normala, ba chiar, mai mult, participand la concursuri de frumusete.

Se pare ca aceasta a fost si momentul in care a inceput sa tina diete severe deoarece, la un astfel de concurs i s-ar fi spus ca este prea grasa.

"Boala aceasta m-a facut sa ma simt singura, neatractiva si repulsiva pentru cei din jurul meu", a mai spus ea.

Iata si filmuletul in care Valeria isi spune trista poveste.

Femeia spune ca spera sa-si revina din boala si sa ajute tinerele sa evite sa traiasca o drama asemanatoare cu a ei.
 

  • Are 39 de ani si 26 de kilograme. Cea mai slaba femeie din lume sufera de anorexie si spune ca primeste mailuri de la fete care o considera un model

related posts

Modifică setările cookies