Are 53 de ani si a nascut 14 copii. Afla secretul britanicei care poarta masura 38 la imbracaminte


Imediat dupa ce nasc majoritatea femeilor se confrunta cu o problema importanta careia ii acorda foarte mare atentie si anume revenirea la greutatea si silueta pe care le aveau inainte de sarcina.


Nu acelasi lucru poate sa-l spuna si Patricia Sparkes, o britanica de 53 de ani care a nascut 14 copii si care arata senzational fara sa fi fost nevoita sa faca nimic special.

Cu un trup de invidiat, fara celulita si foarte zambitoare, Patricia este mandra de familia sa, dar si de felul in care a reusit sa se mentina, masura hainelor pe care le poarta fiind 38. Primul copil l-a nascut atunci cand avea 17 ani, iar pe urmatorii 13 i-a adus adus pe lume pana la varsta de 35 de ani.

5 legume care te ajuta sa scapi de burtica dupa nastere

Intr-un interviu acordat pentru The Mirror, britanica a marturisit ca nu a facut nimic special si nu a apelat la nici o operatie estetica pentru a se mentine in forma si a avea o silueta de invidiat.

”Dansul, munca de acasa si ajutorul oferit sotului meu sunt armele mele. Mereu mi-am propus sa arat cat mai bine asa ca am inceput sa dansez in timp ce faceam treaba prin casa”, a declarat Patricia.

Vezi AICI imagini cu familia Patriciei

La 53 de ani, britanica a fost casatorita de doua ori, iar acum este bunica a trei nepotei. Opt dintre cei 14 copii inca locuiesc alaturi de parinti, lucru de care se bucura in fiecare zi. ”Imi place ca locuinta sa fie plina de oameni. Nici nu vreau sa ma gandesc la momentul in care toti isi vor forma familiile lor”, a marturisit Patricia Sparkes. 

sursa foto: dailymail.co.uk

related posts

Modifică setările cookies